Facebook Pixel Ρομπέρτο: «Να η ευκαιρία μου!»
| 2014-09-15 18:26:00

Ρομπέρτο: «Να η ευκαιρία μου!»

Ρομπέρτο: «Να η ευκαιρία μου!»

Ο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αφού ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την πρώην ομάδα του, εξήγησε πως είναι η μεγάλη του ευκαιρία...

«Είμαστε μία ομάδα πιστή στο στιλ παιχνιδιού της, το ίδιο και ο αντίπαλος. Ο καθένας με τις δυνάμεις του θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον καλύτερό του εαυτό. Και όποιος το κάνει αυτό θα πάρει τη νίκη αύριο», δήλωσε αρχικά ο Ρομπέρτο.

Για το αν βλέπει το ματς σαν ρεβάνς επειδή δεν τον κράτησε η Ατλέτικο: «Ρεβάνς δεν είναι. Το βλέπω σαν παίκτης του Ολυμπιακού, θα κάνω τα πάντα για να ευχαριστήσω την ομάδα και τους οπαδούς μας. Το βλέπω σαν μία ευκαιρία να παρουσιάσω τον εαυτό μου. Το βλέπω το ματς μόνο σαν τερματοφύλακας του Ολυμπιακού».

Για την περσινή σεζόν: «Πραγματικά πέρυσι ήταν μια καλή χρονιά. Μακάρι να επαναλάβουμε την περσινή πορεία και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Είναι τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι ένας τίτλος με βάρος και ιστορία. Γι’ αυτό, θέλω να ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει».

Για την Ατλέτικο: «Αφού κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης μπορεί να καθορίζει μόνη της τον εαυτό της. Έχει ψυχολογική και σωματική δύναμη. Την έχω ζήσει αυτή την ομάδα γιατί έχω περάσει χρόνια εκεί. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες μας τις γνώσεις για αυτή την ομάδα, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη: «Είναι εφικτό. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε καλά αυτά που ξέρουμε για τη συγκεκριμένη ομάδα. Αν το κάνουμε αυτό, είμαστε κοντά στον στόχο μας. Ο πρώτος είναι η νίκη και ο δεύτερος είναι να νικήσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Για τη δυσκολία της διοργάνωσης: «Γνωρίζουμε που θα παίξουμε. Είμαστε πανέτοιμοι. Οποιαδήποτε ομάδα κι αν αντιμετωπίζαμε σε αυτή τη διοργάνωση θα ήταν πρωταθλήτρια. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, με καλή εμφάνιση το Σάββατο. Είμαι έτοιμοι να αγωνιστούμε στη διοργάνωση, όπου ξέρουμε πως κάθε ματς είναι δύσκολο».

Για το αν είναι καλό που στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν την Ατλέτικο: «Θα είναι πλεονέκτημα για εμάς οι παίκτες που έχουν αντιμετωπίσει παλιά την Ατλέτικο και την ξέρουν. Είχαμε όλο το χρόνο στην προετοιμασία να γνωριστούμε. Ό,τι και να γίνει δεν σημαίνει πως δεν ξέρουμε ο ένα τον άλλον», κατέληξε ο Ρομπέρτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags