Facebook Pixel Πρόβλημα με «Παπ» - Τζεβέλλα, δεν προπονήθηκε ο Κάτσε (BINTEO)
| 2014-11-04 22:36:00

Πρόβλημα με «Παπ» - Τζεβέλλα, δεν προπονήθηκε ο Κάτσε (BINTEO)

Πρόβλημα με «Παπ» - Τζεβέλλα, δεν προπονήθηκε ο Κάτσε (BINTEO)

Προβληματισμένος είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης με τα προβλήματα που υπήρξαν και σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, δύο ημέρες πριν το μεγάλο ματς με την Φιορεντίνα.

Με απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Europa League κόντρα στη Φιορεντίνα. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν σε τεχνική και τακτική με παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο και συγκεκριμένες οδηγίες γύρω από την κυκλοφορία της μπάλας.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει μια σύσπαση στο γαστροκνήμιο. Ο ποδοσφαιριστής υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή, ωστόσο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση της Τετάρτης. Αν οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Εκτός προπόνησης ήταν κι ο Γιώργος Τζαβέλλας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του και προτιμήθηκε να κάνει θεραπεία στο γυμναστήριο. Ο Ελληνας αμυντικός αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Εργκούς Κάτσε, επίσης, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης επειδή αισθανόταν βαρύ το πόδι του στην περιοχή του οπίσθιου μηριαίου από την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων.  Τέλος, ο Γιάννης Σκόνδρας ανέβασε ρυθμούς κι έκανε πρόγραμμα επανένταξης στην προπόνηση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags