Facebook Pixel Αυτά είναι τα είδη σεξ που πρέπει να κάνεις έστω μία φορά!
| 2014-11-09 10:15:00

Αυτά είναι τα είδη σεξ που πρέπει να κάνεις έστω μία φορά!

Αυτά είναι τα είδη σεξ που πρέπει να κάνεις έστω μία φορά!

Υπάρχουν κάποια είδη σεξ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κάνει για να πεις ότι έχεις μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή!

Είναι πραγματικά αστείο το πόσο κοινές εμπειρίες έχουμε τελικά οι άνθρωποι στη ζωή μας ανάλογα με την ηλικία μας και τη διάθεση μας σε κάθε φάση.

Για δες, λοιπόν, τα έχεις κάνει αυτά τα είδη σεξ ή χαζεύεις;

Το αμήχανο σεξ της πρώτης φοράς. Κοίταξε, είναι το σεξ που το πιθανότερο είναι να είναι χάλια, και που θα σε κάνει να αισθανθείς μεγάλη αμηχανία. Αλλά(!) πώς θα γίνει; Από κάπου πρέπει να αρχίσει η σεξουαλική σου ζωή και ως γνωστόν κάθε αρχή και δύσκολη! Μην ανησυχείς! Ακόμα και χάλια να ήταν, δεν σημαίνει τίποτα για την συνέχεια! Και οι καλύτερες ερωμένες είχαν τις ατυχίες τους στην αρχή!

Η πρώτη φορά που ήξερες τι έκανες. Μπορεί να σου πήρε κάποιο καιρό μετά την πρώτη φορά, αλλά κάποια ώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή που έκανες σεξ και ήξερες και εσύ και ο παρτενέρ σου τι σας γίνεται! Σταμάτησες να αισθάνεσαι τόσο αμήχανα και αισθάνθηκες πιο ενήλικη με την σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση να ανεβαίνει όλο και πιο πολύ!

Το «ανεξέλεγκτο» σεξ. Είναι το σεξ στο οποίο είσαι πολύ χαλαρή είτε λόγω διάθεσης γιατί είσαι σε διακοπές, είτε γιατί έχεις πιει πάρα πολύ. Όπως και να έχει, όμως, είναι το σεξ στο οποίο δοκιμάζεις κάτι καινούργιο, περνάς τα όρια σου και γενικά αφήνεσαι ελεύθερη. Είναι το σεξ που σε ωριμάζει σαν ερωμένη και σε κάνει να αισθάνεσαι πάρα πολύ γκόμενα και πάρα πού σέξι!

Το σεξ της επανασύνδεσης. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πηγαίνετε για ύπνο θυμωμένοι; Το ξέρεις και για αυτό φροντίζεις να κάνετε ένα πολύ παθιασμένο σεξ συμφιλίωσης μετά από κάθε τσακωμό ώστε να τα ξεχάσετε όλα και τελικά να κοιμηθείτε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Ανεξάρτητα από το ότι φροντίζετε για το καλό της σχέσης σας γιατί εξαφανίζει την απόσταση και την ψύχρα που σας έφερε ο τσακωμός, το σεξ αυτό είναι το ιδανικότερο αν είσαι σε μια πιο …έντονη και επιθετική διάθεση. Δεν το λες κακό…

Το σεξ που κόβεται.Ειδικά αν είστε γονείς, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Είναι το σεξ που πας να το κάνεις βιαστικά ή κάπως κρυφά και αθόρυβα και τσουπ να το μωρό που κλαίει! Το σημαντικότερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην χαλάς τη διάθεση σου και να απολαμβάνεις τουλάχιστον το παιχνίδι, την τρυφερότητα με το σύντροφο σου που προσφέρει ακόμα και αυτό το «κομμένο» σεξ!

Το πρωινό σεξ που σε κάνει να καθυστερείς στη δουλειά. Να σου πω κάτι; Δεν με νοιάζει! Να αργήσετε! Είναι δυνατόν να ξυπνάτε κάθε μέρα μόνο με το ξυπνητήρι; Όχι! Βρες μια δικαιολογία, πες ψέματα, αλλά κάνε αυτό το σεξ με τον αγαπημένο σου και αντιστάσου στο πρωινό άγχος και τη γκρίνια. Αφού θα αργήσεις που θα αργήσεις λόγω κίνησης, γιατί να μην αργείς μια στο τόσο και λόγω σεξ; Σε παρακαλώ πολύ….

Το σεξ που δεν θα επαναλάβεις με τίποτα! Είναι το κακό σεξ. Κάτι δεν πήγε όπως το υπολόγιζες, δεν υπήρξε χημεία, κάτι ήταν καλύτερο στη φαντασίωση από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, ίσως ήταν λάθος η στιγμή ή το μέρος …Ό,τι και να έφταιξε, ένα είναι σίγουρο: δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να το επαναλάβεις ποτέ και για κανένα λόγο! Στην καλύτερη περίπτωση θα γελάς μετά με αυτό το σεξ, στη χειρότερη θα κλαις. Διαχειρίσου την ήττα σου και μην παραιτείσαι!

Το ξεκούραστο σεξ. Η αλήθεια είναι ότι το καλό σεξ απαιτεί προσπάθεια και από τους δύο, αλλά πολύ ωραία μπορεί να περάσεις και στο ξεκούραστο σεξ. Δηλαδή στο σεξ, που είσαι πολύ τυχερή και αναλαμβάνει εκείνος να τα κάνει όλα! Να είναι καλά ο χρυσός μου! Αν αυτό συμβαίνει μια στο τόσο και δεν σε καταπιέζει γιατί έρχεται σε μια φάση που είσαι χαλαρή και κουρασμένη, είναι το καλύτερο!

Το ερωτευμένο σεξ. Ε, είναι το ιδανικό! Δηλαδή και το ιδανικό να μην είναι στην πραγματικότητα, εσένα σου φαίνεται ασυναγώνιστο! Είσαι πολύ ερωτευμένη και κάνεις σεξ μαζί του με όλα: με το σώμα σου, με το μυαλό σου, με το συναίσθημα σου!

Τα έχεις κάνει αυτά τα σεξ, ε; Συγχαρητήρια! Για ακόμα μία φορά με κάνεις πολύ περήφανη αγαπημένη μου!

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags