Facebook Pixel "Γιατί να μην πάω σε μεγαλύτερη ομάδα;"
| 2014-11-18 17:13:00

"Γιατί να μην πάω σε μεγαλύτερη ομάδα;"

"Γιατί να μην πάω σε μεγαλύτερη ομάδα;"

Ο Φακούντο Περέιρα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τον ΠΑΟΚ, τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με το αργεντίνικο, ενώ οριοθέτησε τους στόχους του "Δικεφάλου του Βορρά" για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε στην ιστοσελίδα diariohoy.net:

Για την παρουσία του στην Ελλάδα: "Είμαι καλά. Ξεκίνησα την σεζόν με κάποια γκολ τα οποία μου έδωσαν ψυχολογία και κέρδισα γρήγορα μία θέση στην ομάδα. Τώρα επιστρέφω από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για περισσότερο από ότι αρχικά αναμενόταν και σταδιακά προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου".

Για τις διαφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε σχέση με αυτό της Αργεντινής: "Εδώ το ποδόσφαιρο είναι πιο χαλαρό, υπάρχουν αρκετοί χώροι και οι αντίπαλοι δεν πιέζουν όπως στην Αργεντινή".

Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι μία μεγάλη ομάδα που παλεύει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς οι οποίοι ακολουθούν την ομάδας τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ενώ στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: "Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά από την πρώτη μέρα που ήρθα. Αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα και όλα είναι πιο εύκολα".

Για την επικοινωνία του με ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Καταλαβαίνω κάποιες ελληνικές, λέξεις, έχω αρχίσει να διαβάζω και σιγά σιγά μαθαίνω. Μέχρι να μάθω, προσπαθώ να συνεννοούμαι με όποιον τρόπο μπορώ".

Για τον ελεύθερό του χρόνο: "Πηγαίνω για φαγητό ή γυρνάω και εξερευνώ την πόλη. Ακόμη δεν είχα την ευκαιρία να πάω σε κάποια παραλία ή σε κάποιο από τα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης".

Για το αν σκέφτεται κάποια στιγμή να γυρίσει στην Αργεντινή και αν έχει βλέψεις να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα: "Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή. Για την ώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να έχω μία καλή σεζόν και να πετύχω σημαντικά πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε στην πορεία αν θα μπορέσω να πάω σε κάποια ομάδα μεγαλύτερου πρωταθλήματος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags