Facebook Pixel «Αν συνεχίσουμε, μπορούμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»
| 2014-12-14 00:10:00

«Αν συνεχίσουμε, μπορούμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

«Αν συνεχίσουμε, μπορούμε να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα στη Λιβαδειά παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σύμφωνα με τον Ματιέ Ντοσεβί, που τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν συνηθίσει να… κυνηγούν το σκορ.

«Πολύπλοκο ματς για μας. Δεχτήκαμε νωρίς γκολ ενώ έχουμε συνηθίσει το αντίθετο, Κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παλέψαμε να το γυρίσουμε και τα καταφέραμε» επεσήμανε αρχικά ο Γάλλος άσος των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μας βολεύει περισσότερο όταν προηγούμαστε καθώς οι ομάδες ανοίγονται προκειμένου να αναζητήσουν την ισοφάριση και μετά βρίσκουμε χώρους. Δεν έχουμε συνηθίσει να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε στις προπονήσεις».

Σχετικά με τη δική του παρουσία, ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Σε κανέναν δεν αρέσει ο πάγκος. Είμαστε εδώ και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα όπως έγινε κι σήμερα. Χαίρομαι που παίζω πιο συχνά. Αισθάνομαι πολύ καλά. Στο διάστημα του τραυματισμού μου… έχασα ψυχολογικά. Αισθάνομαι δυνατός και σε κάθε ευκαιρία θα έχω τη δυνατότητα να φαίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα».

Όσο για την υπόθεση «τίτλος» σημείωσε: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Αν συνεχίσουμε δυνατά την αντεπίθεσή μας έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλά ματς κι α έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας μπορούμε να προσπεράσουμε τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags