Facebook Pixel Έσκασε η πρώτη "βόμβα" Αναστασιάδη!
| 2015-01-13 15:15:00

Έσκασε η πρώτη "βόμβα" Αναστασιάδη!

Έσκασε η πρώτη "βόμβα" Αναστασιάδη!

Ποιον διεθνή άσο και βασικότατο παίκτη του ΠΑΟΚ πέταξε εκτός αποστολής; 

Πρώτος ο SportDog αποκάλυψε χθες το βράδυ με αποκλειστικό ρεπορτάζ την πρόθεση του Άγγελου Αναστασιάδη να "κόψει" μεγάλα ονόματα της ομάδας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Σήμερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πανηγυρικά τις πληροφορίες του Σκύλου αφήνοντας εκτός αποστολής τον Γιώργο Τζαβέλλα χωρίς ο διεθνής άσος να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως γίνεται ξεκάθαρο, ο Έλληνας μπακ είναι το πρώτο "θύμα" της απόφασης του έμπειρου τεχνικού να αγωνίζονται από εδώ και στο εξής μόνο όσοι ματώνουν πραγματικά τη φανέλα.

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, από τον κόουτς του Δικεφάλου δεν σταματάνε εδώ αφού αναμένονται αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Κατσικάς επέστρεψε στην αποστολή μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ εκτός παραμένουν οι Τζιόλης, Γλύκος, Δεληγιαννίδης, Σπυρόπουλος και Νομπόα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ...

"Για το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι αναχωρεί ο ΠΑΟΚ που ξεκινά τον δεύτερο γύρο της Super League αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ Καλλονής στη Λέσβο. Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα.

Στο διπλό πήρε μέρος και ο Κριστιάν Νομπόα που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση. Ο Νίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε μόνος του καθώς εκκρεμεί η απολογία του στη διοίκηση του συλλόγου.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Καλλονή. Στην αποστολή είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προκλητικός ο Τάκης Τσουκαλάς! Δείτε σε βίντεο τι "δώρο" έκανε στους ΠΑΟΚτσήδες   ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags