Facebook Pixel Χωρίς Κουτρουμπή και Μπούρμπο
| 2015-01-16 20:53:00

Χωρίς Κουτρουμπή και Μπούρμπο

Χωρίς Κουτρουμπή και Μπούρμπο

Με απουσίες θα πάει στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός, με τους Νίνη, Κουτρουμπή, Μπούρμπο να μένουν εκτός αποστολής.

ην τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έκανε την Παρασκευή (16/1) ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα περιελάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα, οικογενειακό δίτερμα και εξάσκηση στα στημένα, με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν έχει στη διάθεσή του τους Νίνη, Κουτρουμπή και Μπούρμπο, με τους δύο πρώτους να κάνουν θεραπεία και τον τελευταία να ακολουθεί μέρος της προπόνησης και να συνεχίζει με ατομικό. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Κότσαρης, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων και θα αποτελέσει παρελθόν.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Τάκης Σπυρόπουλος, που δεν ήταν στα πλάνα για το ματς με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags