Facebook Pixel "Το κλίμα δεν γυρίζει εύκολα"...
| 2015-03-14 23:06:00

"Το κλίμα δεν γυρίζει εύκολα"...

"Το κλίμα δεν γυρίζει εύκολα"...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε άδικο το 0-0 για τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα...

Αρχικά δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος σήμερα από την ομάδα. Ο τερματοφύλακάς μας δεν επιασε την μπάλα. Είχαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες. Το θετικό είναι ότι μία ομάδα επιθετική δεν μας έκανε φάση. Είμαστε στεναχωρημένοι, τα παιδιά προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα. Είναι άδικο αυτό που έγινε γιατί μπορούσαμε άνετα να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Αν λάβουμς υπόψη ότι μέιναμε με δέκα παίκτες ενώ πιέζαμε, ήμαστε ακόμη πιο ικανοποιημένοι για την προσπάθεια των παιδιών. Δεν γνωρίζω αν είναι πέναλτι του Σαλπιγγίδη αυτός επιμένει ότι είναι, εγώ δεν έχω άποψη είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να μην συνοδευτεί με νίκη. Μας δοκιμάζει, ελπίζω να μας τα δώσει στο τέλος».

Για την απουσία του κόσμου ανέφερε: «Αν μπορούσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα η ομάδα θα είχε λιγότερο ψυχολογικό βάρος. Ο κόσμος είναι σημαντικός. Παίζει ρόλο. Πρέπει να σταθούμε στο ότι έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από πλευράς ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι το πιο θετικό για μένα».

Για το ότι έχει ξεφύγει ο Παναθηναϊκός είπε: «Αυτονόητο μέχρι το τέλις να μειώσουμε την διαφορά του Παναθηναϊκού. Εκείνο που θέλαμε περισσότερο ήταν οι τρεις νίκες σε αυτά τα παιχνίδια για να ηρεμήσει όλη αυτή η κατάσταση που υπάρχει. Μεγάλο βάρος στην ομάδα. Μέσα σε δύο μήνες καταφέραμε από εκεί που ήμασταν για όλους Θεοί τώρα να ήμαστε οι χειρότεροι. Υπάρχει μια γενική απαξίωση στην ομάδα. Ολοι ήμαστε άχρηστοι. Αυτή είναι η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες. Όπου υπάρχει μουρμούρα υπάρχει και ταλαιπωρία. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι συνεχίζεται αυτή η ταλαιωπρία για μας. Θα βγουν όλοι πάλι… Εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά γιατί δουλεύουν και από τη στιγμή που δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ, πιστεύω ότι δεν μας τα δίνει και από πάνω… και ο λόγος είναι ότι υπάρχει αυτή κατάσταση μέσα στην ομάδα. Να περιμένουμε στο τέλος τι θα γίνει. Και τότε να μας κρίνουν όλοι».

Και κατέληξε: «Το κλίμα δεν γυρίζει εύκολα. Εγώ μιλάω για μας. Να πάρουν τα παιδιά μια ανάσα. Να έχουν μια μέρα καλή. Αύριο προπονήση με κατεβασμένα κεφάλια γιατί δεν κερδίσαμε. Εχει δημιουργηθεί μια κατάσταση ότι όλοι στεναχωριέστε εκτός από εμάς. Λοιπόν στεναχωριόμαστε και μεις. Και μεις θέλουμε τις νίκες».

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags