Facebook Pixel "Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά..."
| 2015-03-15 00:27:00

"Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά..."

"Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά..."

Ο Κριστιάν Νομπόα πήρε τον τίτλο του MVP στο ματς με τον Αστέρα και ο μέσος του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του στάθηκε αφενός στη βελτίωση της άμυνας, αφετέρου, όμως στάθηκε και στη δυστοκία

Αναλυτικά:

Αν κρατάει κάτι από το παιχνίδι: "Κρατάω μόνο την έλλειψη γκολ. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ".

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένος αμυντικά συγκριτικά με το παιχνίδι της Λεωφόρου: "Ναι είναι σημαντικό.Βελτιωθήκαμε σε αυτό. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις και να μας απειλήσει. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τα τέσσερα γκολ είναι σημαντικό ότι βελτιωθήκαμε, αν και δεν μπορέσαμε από την πλευρά μας να πετύχουμε κάποιο γκολ"

Για το τι συζήτησαν μεταξύ τους μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Συζητήσαμε αρκετά. Ο προπονητής μας έδωσε οδηγίες στην άμυνα. Φάνηκαν νομίζω οι αλλαγές σήμερα σε αυτό το παιχνίδι"

Για το γενονός ότι έχει πετύχει ήδη δύο γκολ και σήμερα βγήκε MVP της αναμέτρησης: "Είμαι στο 100% από φυσική κατάσταση αλλά αυτό το βραβείο και τα γκολ είναι δευτερεύουσης σημασίας αν η ομάδα δεν κερδίζει"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags