Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ: Ποιον θέλει να πάρει η ΑΕΚ από Ολυμπιακό;
| 2015-03-18 14:15:00

ΒΟΜΒΑ: Ποιον θέλει να πάρει η ΑΕΚ από Ολυμπιακό;

ΒΟΜΒΑ: Ποιον θέλει να πάρει η ΑΕΚ από Ολυμπιακό;

Η Ένωση παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση νυν Ερυθρόλευκου άσου και περιμένει τις εξελίξεις για να κάνει κίνηση το καλοκαίρι. H μεγάλη αποκάλυψη από το "SportDog Penalty"!

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ το καλοκαίρι θα κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς είναι επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη η επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ να συνοδευτεί με πορεία πρωταθλητισμού.

Ήδη, λοιπόν, το "κιτρινόμαυρο" επιτελείο έχει εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους και, μάλιστα, έχει ξεκινήσει τη σχετική προεργασία προκειμένου, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, να γίνουν οι τελικές κρούσεις προς τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκεται πολύ ψηλά, αν όχι στην κορυφή, της λίστας των ανθρώπων της ΑΕΚ ανήκει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό. Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penatly", οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του, καθώς δεν επιθυμούν -για ευνόητους λόγους- να διαρρεύσει τίποτα για το ενδιαφέρον τους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή δεν αγωνίζεται βασικός στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για την αξία του. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και δεν έχει ανανεώσει ακόμα, παρά την πρόθεση των πρωταθλητών να τον κρατήσουν, επειδή θέλει του χρόνου να βρίσκεται στην 11άδα. Κάτι το οποίο, βέβαια, είναι αδύνατον να γίνει...

Στην Ένωση, λοιπόν, περιμένουν τις εξελίξεις και ετοιμάζονται το καλοκαίρι, αν ευνοήσουν οι συνθήκες, να κάνουν την κίνησή τους. Πάντως, δεν θα έχουν εύκολο έργο από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό, ενώ το κασέ του, στα 300 χιλιάρικα το χρόνο, είναι ιδιαιτέρως υψηλό για την ΑΕΚ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ του Κριστιάν Νομπόα από κορυφαία ελληνική ομάδα, όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags