Facebook Pixel Πού πάτε με το ερείπιο ρε; Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ!
| 2015-05-21 10:15:00

Πού πάτε με το ερείπιο ρε; Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ!

Πού πάτε με το ερείπιο ρε; Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ!

Απολαυστικός Αλέφαντος στο sportdog για τα ματς των πλέι οφ! Τι είπε ο Βεργέτης και του έφυγε το καφάσι; Και πολιτική ανάλυση με τρελό χώσιμο σε Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου!

Με σταματάνε άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε ότι απολαμβάνουν να διαβάζουν όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά σχόλια αλλά και τα εξωαθλητικά μου σχόλια όπως αυτό στην προηγούμενη στήλη με τους δυο μαντραχαλάδες της Ρεάλ που φιλήθηκαν στο στόμα.

Σήμερα θα απαντήσω στο ερώτημα του Σινάνογλου πώς βλέπω μέχρι τώρα την κυβέρνηση. Πρώτα όμως να μιλήσω για τα χθεσινά ματς των πλέι οφ. Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλό ματς, χάσανε ευκαιρίες και οι δύο, στο τέλος είχε τη μεγάλη ευκαιρία ο Ατρόμητος να το πάρει. Ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται, εγώ τους τα φώναζα από τότε που έλεγαν ότι πάνε για πρωτάθλημα. Με τον Αθανασιάδη ερείπιο ρε; Με τον Κάτσε και τον Τζιόλη και με στόπερ Βίτορ και Τζαβέλα; Πού πάτε; Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ.

Θέλει σοβαρές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, θέλει σέντερ φορ, θέλει δυο σέντερ μπακ, θέλει χαφάρα, θέλει μπακ, δεν μου αρέσει ο ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιρικό θέαμα. Ο σύλλογος είναι μεγάλος με πολύ λαό, εγώ μιλάω για την ομάδα που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ονομάζω ομαδούλα, όχι το λαό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, εκμεταλλεύτηκε και τα μεγάλα λάθη που έκανε ο Βεργέτης. Εγώ σας είχα πει για τον Βεργέτη, δηλώσεις, φωτογραφίες, ταξιδάκια, πήγε να δει τον Σιμεόνε στην Ατλέτικο λέει για μία βδομάδα, καλά ρε Βεργέτη, τι είδες στην Ατλέτικο; Ο Σιμεόνε είναι φοβερός στο 4-4-2 και ξεκινάει από την άμυνα, οι γραμμές του είναι κοντά, σφικτές, απόσταση 8 μέτρα. Εσύ τι έκανες με τον Παναθηναϊκό που ήσουν ξέφραγο αμπέλι και οι γραμμές είχαν απόσταση 20-30 μέτρα;

Ανοίχτηκε ο Βεργέτης, πάρε 4 γκολ στην έδρα σου απ΄ τον Παναθηναϊκό να σου μείνει αξέχαστο. Είχε και απουσίες ο Παναθηναϊκός αλλά σε καλό του βγήκε. Γρήγορος μπροστά με Κλωναρίδη-Καρέλη, ο οποίος Καρέλης έχει συνεχή άνοδο, έχει γίνει πιο γρήγορος, βλέπει και δίχτυα.

Και το έλεγα επανειλημμένως ότι εγώ δεν θα άφηνα εκτός 11άδας τον Κουτρουμπή, τον θεωρώ καλό παίκτη, τον χώρεσε λοιπόν ο Αναστασίου βάζοντάς τον αμυντικό χαφ μπροστά από τους στόπερ, έξυπνα όποτε χρειάζεται να κλείνει πίσω και να γίνεται τρίτος στόπερ.

Άκουσα τις δηλώσεις του Βεργέτη στο τέλος και μου έφυγε το καφάσι. Ναι, λέει, βγήκαμε μπροστά, έβαλα δύο επιθετικά χαφ για να πιέσουμε τους άτεχνους του Παναθηναϊκού -εννοώντας τον Κουτρουμπή και τον Λαγό- ήταν όμως λέει γρήγορος ο Παναθηναϊκός και ανοιχτοί εμείς πίσω. Και τι έκανες εσύ ως προπονητής για να το διορθώσεις! Δεν έβλεπες τι γινόταν;

Πάμε τώρα στην κυβέρνηση. Εγώ κοπάναγα και την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για την αναλγησία τους, όμως αυτά που βλέπω τώρα δεν τα έχω ξαναδεί. Ένα αλαλούμ. Ομάδα σκορποχώρι.

Από τη στιγμή που και εσείς οι ίδιοι λέτε κάθε μέρα ότι δεν έχετε λεφτά, τι κόκκινες γραμμές μας τσαμπουνάτε; Είναι σαν να υπάρχει μόνο μία τράπεζα στη χώρα και να καίγεσαι για χρήματα, να μπαίνεις μέσα στην τράπεζα και να ζητάς δάνειο. Και να σου λέει η τράπεζα εντάξει, αλλά πρέπει να φτιάξεις το μαγαζί σου ώστε να είμαστε διασφαλισμένοι ότι θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Αλλά να τους κάνεις τσαμπουκά εσύ και να λες όχι θα κάνω ότι θέλω εγώ, έχω κόκκινες γραμμές. Ξέρεις τι θα σου πει η τράπεζα; Πάρε δρόμο και φύγε!

Βγαίνει ο Βαρουφάκης και λέει ότι οι ξένοι του είπαν "τέλεια" για την ιδέα του με τον ΦΠΑ. Και την ίδια ώρα που τα λέει στην τηλεόραση, την ίδια ώρα οι ξένοι τού ακυρώνουν το ΦΠΑ! Αυτό το βιολί γίνεται τρεις μήνες. Κάθε μέρα οι δικοί μας λένε ότι φτάνουμε σε συμφωνία και κάθε μέρα οι ξένοι λένε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Βγαίνει ο Λαπαβίτσας και υμνεί τη δραχμή και από την άλλη λένε ότι η δραχμή θα είναι νέα Μικρασιατική καταστροφή. Μας έλεγε ο Λαφαζάνης ότι θα πάρει 5 δις από τους Ρώσους για τον αγωγό, αλλά ο Πούτιν δεν έδωσε ούτε ένα ρούβλι. Τρεις μήνες αυτό το βιολί γίνεται.

Σας είχα πει απ΄ την αρχή ότι οι Γερμανοί είναι σκύλοι και ότι ο Σόιμπλε δεν θα κάνει πίσω. Βλέπω τρία κόμματα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ! Άλλο κόμμα έχει ο Τσίπρας, άλλο ο Λαφαζάνης με τον Λαπαβίτσα και τον Στρατούλη, άλλο ο Μηλιός, άλλο ο Παπαδημούλης και άλλο η Κωνσταντοπούλου! Το μεγαλύτερο φρούτο που έχει βγει τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και στο δρόμο κατέβηκε και τα έχωσε στους αστυνομικούς, γιατί κλείνετε το δρόμο λέει, εγώ κάνω κουμάντο εδώ. Στο δρόμο στο Σύνταγμα! Έγινε και …τροχαία η Κωνσταντοπούλου.

Θέλουνε να επιβάλλουν με νόμο να πάει ο κατώτερος μισθός στα 750 ευρώ. Κι εγώ μαζί σας, με τους εργαζόμενους ήμουν πάντα. Τους φουκαράδες τους μαγαζάτορες όμως σε κάθε γωνιά των δρόμων τους ρωτάτε πώς θα πληρώνουν τα 750 ευρώ; Κέρδη δεν έχουν. Ή θα κλείσουν ή θα απολύσουν υπαλλήλους! Και αντί για 750 ευρώ ο εργαζόμενος δεν θα παίρνει τίποτα.

Τι παραμυθιάζετε τον κόσμο τόσο καιρό. Και λεφτά θα πάρετε από τους ξένους και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα κάνετε και τις κόκκινες γραμμές σας θα διατηρήσετε. Ποιοι είστε, οι μάγοι της μπάλας; Και τι θα πουν οι ξένοι στα δικά τους κοινοβούλια και στους δικούς τους λαούς;

Κάνε γρήγορα δημοψήφισμα Τσίπρα και πες την αλήθεια στο λαό. Αν σου ζητάνε συντάξεις 300 ευρώ, βγες και πες τι θα αντιμετωπίσουμε με τη δραχμή, πες τα καλά και τα κακά να τα ξέρουμε να σε στηρίξουμε, να κάνουμε επανάσταση μαζί σου. Να ξέρουμε την αλήθεια όμως, όχι παραμύθια.

Τι θα γίνει Τσίπρα, θα κυβερνήσεις; Αν είσαι καλός προπονητής, βάλε σε τάξη όλους αυτούς στο κόμμα σου γιατί κοντεύεις να γίνεις Βεργέτης! Όλο δηλώσεις και φωτογραφίες, ταξίδια και γελάκια, αλλά έργο δεν βλέπω. Άμα δεν μπορείς να κυβερνήσεις, παραιτήσου. Ή ξεφορτώσου τα βαρίδια και βάλε τους σωστούς παίκτες για την Ελλάδα, φτιάξε μια κυβέρνηση οικουμενική. Εσύ έλεγες ότι και τα λεφτά θα πάρεις και στο ευρώ θα είμαστε και νέο μνημόνιο δεν θα υπάρχει. Ο λαός δεν σε ψήφισε για να μας καταστρέψεις. 

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags