Facebook Pixel Καθαρίζει ο Μαρινάκης!
| 2015-06-19 10:00:00

Καθαρίζει ο Μαρινάκης!

Καθαρίζει ο Μαρινάκης!

Η «οργάνωση» θα γίνει «συμμορία», τα κακουργήματα θα γίνουν πλημμελήματα και οι κατηγορίες θα «πέσουν» στο δικαστήριο επειδή βασίζονται σε τηλεφωνικές υποκλοπές.

Όπως τα είχε προβλέψει ο αποδυτηριάκιας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν απέφυγε τους περιοριστικούς όρους μετά την επτάωρη απολογία του στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ακόμα και στο ποσό της χρηματικής εγγύησης έπεσε μέσα ο αποδυτηριάκιας.

Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Τίποτα δεν γίνεται. Γιατί, μήπως έγινε κάτι και δεν το πήρα πρέφα. Εκτός κι αν σταθούμε στο μεγάλο ντόρο που έκαναν τα μήντια. Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Μαρινάκη απεφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας. Αστείο. Αστειότατο.

Όπως ο Μελισσανίδης δεν "φαίνεται" και όμως ασχολείται με την ΑΕΚ, έτσι και ο Μαρινάκης θα συνεχίσει να ασχολείται, κανονικά και κανονικότατα, με τον Ολυμπιακό. Χωρίς να φαίνεται.

Να το ξαναπεί ο αποδυτηριάκιας, για μια φορά ακόμα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει λαμογιά. Κομπίνα. Απάτη. Βρώμικο αλισβερίσι. Το νοσηρό και διεφθαρμένο που κυριαρχεί στο πρωτάθλημα δεν εξαφανίζεται με …δικαστικές αποφάσεις.

Παρακάτω. Σχεδόν απίθανο είναι να σταθούν στο δικαστήριο οι κατηγορίες στον Μαρινάκη με βάση υποκλοπές τηλεφωνικές. Το πιθανότερο είναι να μετατραπεί το κατηγορητήριο από "οργάνωση" σε "συμμορία", οπότε χαίρετε. Τα κακουργήματα θα γίνουν πλημμελήματα. Αρκετοί από τους κατηγορούμενους, π.χ. ποδοσφαιριστές της Βέροιας, θα καθαρίσουν.

Σε δυο τρεις μήνες ο φάκελος του ανακριτή θα πάει στο Δικαστικό Συμβούλιο για να βγει βούλευμα. Εκεί θα πέσουν παρεμβάσεις. Προσφυγές από τους διάφορους Μαρινάκηδες, Σαρρήδες, Κουρίδηδες και σία.

Προς το παρόν ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπερδεύεται. Που σκέψη και χρόνος τέτοια εποχή στους Συριζαίους να βάλουν χέρι στο κωλοποδόσφαιρο.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γράφει ο   apodytiriakias  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags