Facebook Pixel Μεϊμαράκης σε Ζωή: "Φέρε τον Στουρνάρα χειροπόδαρα δεμένο στη Βουλή"!
Life
| 2015-06-26 17:08:00

Μεϊμαράκης σε Ζωή: "Φέρε τον Στουρνάρα χειροπόδαρα δεμένο στη Βουλή"!

Μεϊμαράκης σε Ζωή: "Φέρε τον Στουρνάρα χειροπόδαρα δεμένο στη Βουλή"!

«Πλακώθηκαν» στη Βουλή για τα... «μάτια» του Γιάννη Στουρνάρα παρόλο που ήταν γνωστό το γεγονός ότι ο Γιάννης Στουρνάρας δεν θα εμφανιζόταν το μεσημέρι της Παρασκευής στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την έκθεση νομισματικής πολιτικής, που του επεστράφη πίσω «ως απαράδεκτη» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η μη παρουσία του κεντρικού τραπεζίτη «προκάλεσε» την οργή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία έκανε λόγο για την βίαιη προσαγωγή του στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί στη Βουλή.

Με μπόλικη δόση ειρωνίας απευθύνθηκε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης λέγοντας πως «εγώ συμφωνώ μαζί σας, κυρία πρόεδρε. Είναι δυνατόν σε αυτή την κρίσιμη φάση που αγωνιούν οι Έλληνες και η Ευρώπη να ντροπιάζει εμάς, την Επιτροπή και την πρόεδρο της Βουλής; Όχι μόνο βίαιη προσαγωγή, αλλά να τον φέρετε χειροπόδαρα και από πίσω ο φρούραρχος της Βουλής να τον μαστιγώνει».

Τα όσα υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής έφεραν αρχικά την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου ο οποίος της φώναξε ότι «κατηγορείτε τον πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας και τον Πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος. Έχετε καταντήσει την Ελληνική Βουλή δικαστήριο» και πρόσθεσε ότι «να ανησυχείτε, έχετε καταντήσει τη Βουλή προσωπικό σας φέουδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags