Facebook Pixel Ο "Ταυλα" απαντά για τη σχέση του με τον Σάντσεθ
| 2015-08-31 00:20:00

Ο "Ταυλα" απαντά για τη σχέση του με τον Σάντσεθ

Ο "Ταυλα" απαντά για τη σχέση του με τον Σάντσεθ

Ο έμπειρος στόπερ του Παναθηναϊκού απάντησε σε δηλώσεις του στη NOVA για το αν έχει κακές σχέσεις με τον Ισπανό σέντερ μπακ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν ένα ξέσπασμα η νίκη σας επί της Καλλονής μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα;

«Σίγουρα ήταν ένα μικρό ξέπεσμα μετά το στραπάτσο της Ευρώπης. Ακολούθησαν δυο πολύ δύσκολες μέρες για εμάς, θέλαμε τη νίκη, υπήρχε λίγο άγχος. Καταφέραμε τελικά και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και πήραμε εύκολα τη νίκη».

Από τη μια μέρα στην άλλη δεν μπορείτε να γίνεται καλή ή κακή ομάδα, η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό ποια είναι;

«Ήρθαν κάποιοι παίκτες καινούριοι στην ομάδα, όταν πας σε μια καινούρια ομάδα είναι σίγουρα δύσκολο να προσαρμοστείς πολύ γρήγορα, από εκεί και πέρα η επόμενη μέρα μόνο δουλειά. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ταπεινός και να συνεχίζεις σε καθημερινή βάση να δουλεύεις για να βελτιώνεσαι. Έχουμε δυο εβδομάδες για να δουλέψουμε. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έτσι νοιώθω εγώ.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται κόντρα στον Πανιώνιο εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε αυτές τις δυο εβδομάδες πάρα πολύ για να αντεπεξέλθουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Εσείς οι ίδιοι είστε οι πρώτοι που στεναχωρηθήκατε μετά απ' όσα συνέβησαν την Πέμπτη, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση τώρα για το πρωτάθλημα;

«Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό παίζεις μόνο για τη νίκη, η πίεση είναι μεγάλη σίγουρα, ο κόσμος έχει χίλια δίκια, τι να λέμε, να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το να ζητάς συγνώμη είναι το μόνο εύκολο. Πρέπει να το αποδείξει και όλη η ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά με την εργατικότητα του μέσα στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια φέρνοντας νίκες. Μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε και πάλι τον κόσμο κοντά μας και να τον αναγκάσουμε να μας χειροκροτήσει».

Μια προσωπική ερώτηση γράφτηκαν διάφορα σε προσωπικό επίπεδο αν σε έχουν ενοχλήσει

«Καλή ερώτηση. Εγώ είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο, προσπαθώ να επιβιώσω όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι καλός στις δημόσιες σχέσεις και ούτε καλός διπλωμάτης. Όλα αυτά τα χρόνια επιβιώνω μόνο μέσα από την εργατικότητα μου. Δεν θα πουλήσω τώρα εκδούλευση για να επιβιώσω στον Παναθηναϊκό, αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και σε μένα προσωπικά. Το ότι βγαίνουν και λένε ότι έχω προβλήματα με τον Σάντσεθ αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του καθενός και είναι ανάξια σχολιασμού. Και όπως είπα εκδούλευση δεν πουλάω σε κανέναν εγώ θα επιβιώσω στον Παναθηναϊκό μόνο με τη δουλειά μου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags