Facebook Pixel Τρομερή δήλωση Φουστέρ σε Σίλβα για τον αποκλεισμό!
| 2015-09-03 10:32:00

Τρομερή δήλωση Φουστέρ σε Σίλβα για τον αποκλεισμό!

Τρομερή δήλωση Φουστέρ σε Σίλβα για τον αποκλεισμό!

Λίγοι Ολυμπιακοί υπάρχουν σαν τον Νταβίντ Φουστέρ... Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός άσος στον Μάρκο Σίλβα σχετικά με τον αποκλεισμό του από την λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε συζήτηση κατ' ιδίαν με τον Φουστέρ αναφορικά με τον αποκλεισμό του δεύτερου από την λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους τον άφησε έξω.

«Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα, γιατί δεν έχω κανένα παράπονο από εσένα, αντιθέτως, είσαι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Δυστυχώς, κάποιοι έπρεπε να μείνουν έξω. Καταλαβαίνω ότι είναι στενάχωρο, αλλά δεν θέλω να απογοητευτείς και να σταματήσεις να δουλεύεις. Είσαι ο αρχηγός της ομάδας και είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους, για αυτό θέλω να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά», είπε ο Σίλβα σύμφωνα με τον "Γαύρο".

Εντούτοις, μεγαλύτερη αξία έχει η απάντηση του Φουστέρ, ο οποίος έδειξε το πόσο πολύ αγαπάει τον Ολυμπιακό και πως βάζει την ομάδα πάνω από το προσωπικό του συμφέρον.

«Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο, γιατί στόχος μου είναι μόνο το καλό του Ολυμπιακού. Ποτέ δεν θα κάνω κάτι για να βλάψω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags