Facebook Pixel Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟ; Θα τρελαθούν οι οπαδοί!
| 2015-10-29 13:15:00

Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟ; Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟ; Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Πολυαγαπημένος παίκτης της "πράσινης" κερκίδας δείχνει ξενερωμένος με την κατάσταση στην ομάδα και παρουσιάζεται να έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του για το μέλλον του.
 

Η φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό-σοκ από την Καμπάλα, οι Πράσινοι έμειναν πίσω και στην κούρσα του πρωταθλήματος, μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Είναι λογικό επομένως το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να μην είναι το καλύτερο δυνατό, κάτι που αποδεικνύεται και από το πρωταφανές ξέσπασμα αρκετών ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Είναι φανερό δε, ότι ένας από τους παίκτες που δείχνουν επηρεασμένοι από την κατάσταση στο σύλλογο είναι το μεγάλο αστέρι του Τριφυλλιού, ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις και δε θυμίζει σε τίποτα τον επιθετικό των προηγούμενων σεζόν.

Ο Σουηδός άσος είναι ξενερωμένος με όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός συλλόγου, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, με αποκορύφωμα την απόδοσή του στο τελευταίο ντέρμπι με τον Δικέφαλο που δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του όταν αυτή τον χρειαζόταν.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Μπεργκ έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον μάνατζέρ του σχετικά με το μέλλον του, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, βέβαια, είναι λογικό ο Σουηδός άσος να είναι προβληματισμένος και να κάνει δεύτερεις σκέψεις σχετικά με την παρουσία του στο Τριφύλλι. Υποτίθεται ότι αυτή τη σεζόν θα γινόταν η υπέρβαση από τους Πράσινους, με στόχο την ευρωπαϊκή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δείχνει αδύνατο, με αποτέλεσμα να έχει πάρει από κάτω τον διεθνή φορ.

Όπως και να έχει, πάντως, είναι σίγουρο ότι αν ο Παναθηναϊκός δε "συνέλθει", για να ανεβάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τον Μπεργκ, το μέλλον του Σουηδού στο Τριφύλλι θα είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Κι αν είναι δύσκολο να παρθεί μία απόφαση τον Γενάρη από τον διεθνή άσο, ίσως το προσεχές καλοκαίρι να έρθει η ώρα που ο παίκτης θα αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτο παρασκήνιο με Μπεργκ και ΠΑΟΚ!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags