Facebook Pixel Τα δεδομένα και οι δεύτερες σκέψεις για τον Κούπερ
Μπάσκετ
| 2015-12-03 17:27:00

Τα δεδομένα και οι δεύτερες σκέψεις για τον Κούπερ

Τα δεδομένα και οι δεύτερες σκέψεις για τον Κούπερ

Εντονο προβληματισμό και απογοήτευσε προκάλεσε στην ΑΕΚ το ζήτημα που προέκυψε με τον Ντι Τζέι Κούπερ. Κυρίως γιατί πάνω στις αγωνιστικές ικανότητες του Αμερικανού είχαν ποντάρει πολλά για τη συνέχεια.

Η διοίκηση πλήρωσε αδρά και πίστεψε στον Κούπερ, ο Σάκοτα εκτιμούσε πως ήταν το πλέι μέικερ που θα ανέβαζε επίπεδο την ομάδα. Ωστόσο, σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, αλλά και ζήτημα που αφορά χρήση απαγορευμένων ουσιών, φέρνουν την ΑΕΚ (και τον Κούπερ) σε δυσχερή θέση.

Ο Κούπερ θα απολογηθεί και εκεί θα κριθούν πολλά για το μέλλον του. Το πρόστιμο είναι δεδομένο και θα είναι βαρύ. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί η παραμονή του Αμερικανού στην ομάδα. Εάν ο Κούπερ δείξει μεταμέλεια και η ποινή που θα του επιβληθεί είναι μικρή σε διάρκεια, ενδέχεται να υπάρξει ζήτημα παραμονής. Ο ΕΣΑΚΕ συνήθως δείχνει επιείκεια σε παίκτες που δεν έχουν παρελθόν και μπορεί η ποινή να είναι ημερολογιακά 40 ημέρες.

Αλλωστε, προσμετρά απόλυτα θετικά πως η ΑΕΚ δεν κρύφτηκε και δεν περίμενε την ανακοίνωση των θετικών δειγμάτων, αλλά μόνη της προκάλεσε εξελίξεις και κάλεσε σε απολογία τον Κούπερ. Το ζήτημα είναι πως ο Αμερικανός είχε δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ και έτσι πέραν του Αρμστεντ, η Ενωση έχει μόνο μία θέση για να αλλάξει πριν τον δεύτερο γύρο και αυτή σκόπευε να τη χρησιμοποιήσει για ενίσχυση κάτω από το καλάθι.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags