Facebook Pixel Πρόκριση με γκολάρα Τουρέ η Σίτι – ΑνοιΧτοι λογαριασμοί για Αϊντχόφεν – Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-25 00:40:00

Πρόκριση με γκολάρα Τουρέ η Σίτι – ΑνοιΧτοι λογαριασμοί για Αϊντχόφεν – Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκριση με γκολάρα Τουρέ η Σίτι – ΑνοιΧτοι λογαριασμοί για Αϊντχόφεν – Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ μόνο «κλείδωσε» από σήμερα την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς νίκησε (μόνο) 3-1 στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου και στη ρεβάνς θα κάνει συντήρηση. Δεν μπόρεσε να βρει γκολ κόντρα στους 10 παίκτες της Αϊντχόφεν η Ατλέτικο!
 

Καθάρισε η Σίτι!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, πανηγυρίζει από σήμερα ουσιαστικά η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε 2-1 τη Ντιναμό στο Κίεβο.

Οι «Πολίτες» μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό. Η Ντιναμό, που έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τεόντορτσουκ μόλις στο 12’, περιορίστηκε στο μισό γήπεδο και προσπαθούσε να σταματήσει τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Στο 12ο όμως, ο Αγκουέρο με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 1-0, ενώ στο 40’ ο Στέρλινγκ έκανε την σέντρα και ο Σίλβα εύκολα έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι έριξε ρυθμό, περιορίστηκε στο να κυκλοφορεί την μπάλα και το πλήρωσε! Στο 58’ ο Οταμέντι δεν έδιωξε σωστά, ο Μπουγιάλσκι έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή που βρήκε στον Κομπανί και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας για το 1-2. Οι Άγγλοι πάντως δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα, έπαιξαν πολύ έξυπνα στο υπόλοιπο του ματς και στο 90’ ο Τουρέ με ένα πολύ ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 1-3!



Ούτε με 10, όλα ανοιχτά!

Στο άλλο ματς της βραδιάς, δεν είδαμε γκολ, είδαμε όμως μάχες και …αγωνία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Στο 30’ για την Ατλέτικο ο Γκριζμάν δεν μπόρεσε να σκοράρει σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 32΄ Περέιρο και Πρέπερ έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα της Ατλέτικο για την Αϊντχόφεν, με τον δεύτερο από πολύ κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Όμπλακ, ο οποίος ενστικτωδώς το έβγαλε. Ανάλογη ήταν η εικόνα των ομάδων και στο δεύτερο μέρος, όμως όλα άλλαξαν στο 68’.

Ο Περέιρο είδε την δεύτερη, αυστηρή, κίτρινη κάρτα και έτσι οι Ολλανδοί έπαιξαν για περίπου 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Η Ατλέτικο πίεσε, έψαξε το γκολ, όμως δεν τα κατάφερε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags