Facebook Pixel Απόλυτη επιβεβαίωση για τη μεταγραφή Μπουρούση!
| 2016-07-06 11:00:00

Απόλυτη επιβεβαίωση για τη μεταγραφή Μπουρούση!

Απόλυτη επιβεβαίωση για τη μεταγραφή Μπουρούση!

Οριστική εξέλιξη στο σήριαλ του διεθνούς σέντερ με τους «πράσινους» από τον ατζέντη του παίκτη, δικαιώνοντας μέχρι κεραίας αυτό που μόνο ο sportdog αποκάλυψε κόντρα σε όλους!

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει ήδη δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές, του Κρις Σίνγκλετον και του Μάικ Τζέιμς, ενώ περιμένει εδώ και μερικές ημέρες την απάντηση του Γιάννη Μπουρούση, ώστε να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού στην Ευρώπη.

Ωστόσο, όπως πρώτος ο SportDog αποκάλυψε και κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ, το σήριαλ με τον διεθνή σέντερ και το "τριφύλλι" παίρνει αρνητική τροπή, καθώς τρεις ομάδες από το NBA έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν, πλέον, σοβαρές πιθανότητες μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Ο διεθνής άσος έχει ξακαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να αγωνιστεί στον "μαγικό κόσμο" και από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον, τότε είναι απίθανο να απαντήσει θετικά στην (εξαιρετική) πρόταση των "πρασίνων".   

Η πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του SportDog ήρθε σήμερα, με τις δηλώσεις του μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6, αποκάλυψε ότι το μέλλον του πελάτη του βρίσκεται στο NBA. 

"Έχει μια καλή δυνατότητα να συνεχίσει εκεί", ανέφερε και τόνισε: "Είναι δύο με τρεις οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο".

Ερωτηθείς για το μέλλον του κορυφαίου σέντερ της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2015-16 απάντησε:

"Δεν θέλω να πω πολλά, διότι αυτές τις τρεις με τέσσερις ημέρες θα κριθεί η υπόθεση. Έχει μια καλή δυνατότητα να συνεχίσει στο NBA ο Γιάννης και πιστεύω ότι θα είναι εκεί, ίσως να έπρεπε να το είχε κάνει από πιο πριν. Αυτές οι τρεις με τέσσερις ημέρες είναι σημαντικές πάντως. Είναι δύο με τρεις οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για το NBA. Διαφορετικά θα συνεχίσει λογικά στην Ευρώπη".  

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενεργοποιήσει την εναλλακτική λύση για το "5", που ακούει στο όνομα του Ίαν Βουγιούκα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags