Facebook Pixel "Ο κόσμος να κλείσει τα αυτιά του στις γραφικότητες"
| 2016-07-22 23:20:00

"Ο κόσμος να κλείσει τα αυτιά του στις γραφικότητες"

"Ο κόσμος να κλείσει τα αυτιά του στις γραφικότητες"

Η πενταμελής επιτροπή σύστασης της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να κλείσει τα αυτιά του σε γραφικότητες, ενώ κάνει λόγω για μεθοδευμένη προσπάθεια αποδόμησης των ενεργειών του κ. Καρυπίδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η πενταμελής επιτροπή σύστασης της νέας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ξεκαθαρίζει ότι υποχρεούται να λογοδοτεί μόνο στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, το ανώτατο δηλαδή όργανο του Ερασιτέχνη, το οποίο και τη διόρισε. Εκεί και μόνον εκεί θα προσκομίσουμε έγγραφα, πρακτικά, επιστολές και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο διαχειριστήκαμε εδώ και περίπου δύο μηνες, στη διάρκεια της εν εξελίξει σύστασης της νέας Π.Α.Ε.

Οι υποχρεώσεις, οι κανόνες και το πλαίσιο δράσης της επιτροπής διέπονται εξ ολοκλήρου από τον αθλητικό νόμο, επομένως όλες οι έως τώρα ενέργειες μας θα τεθούν και στην κρίση όλων των αρμόδιων, κατά τον νόμο 2725/1999, αρχών.

Η δήθεν “εικονικότητα καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου" ή "η καταβολή μόνο 400.000 ευρώ, τα οποία σταδιακά αποσύρονται" και άλλες παρόμοιες ...ασυναρτησίες είναι ευθείες βολές προς τα πρόσωπα και τις υπολήψεις μας. Αυτές τις ασυναρτησίες θα κληθούν σύντομα να αποδείξουν αυτοί που δημόσια τις λένε.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι εδώ και καιρό επιχειρείται μεθοδευμένα η αποδόμηση τόσο των έως τώρα ενεργειών της εν δυνάμει μεγαλομετόχου, όσο και της επαγγελματικής ακεραιότητας μιας σειράς υπαλλήλων της τράπεζας, με τη συνεργασία και τις γνωμοδοτήσεις των οποίων, επετεύχθη η σύννομη και εμπρόθεσμη υπερκάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της νέας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να κλείσει τα αφτιά του σε όλων των ειδών τις γραφικότητες -ακόμα και σε αυτές που ξεφεύγουν από τα επιτρεπτά όρια του νόμου- και τα επιτηδευμένα "πυροτεχνήματα" από επαίτες δημοσιότητας και να επιδιώξει να παραβρεθεί μαζικά στην επόμενη Γ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, όποτε αυτή οριστεί, προκειμένου ιδίοις όμμασι, να πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια, όλες τις ενέργειές μας και κάθε σχετικό με αυτές έγγραφο, το σύνολο των οποίων αρχειοθετούμε ευλαβικά, προκειμένου να λογοδοτήσουμε επαρκώς σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν την τεράστια ευθύνη σύστασης της νέας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Τα μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής"

AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags