Facebook Pixel Αποκάλυψη Στραματσόνι για τα μεταγραφικά!
| 2016-08-26 15:45:00

Αποκάλυψη Στραματσόνι για τα μεταγραφικά!

Αποκάλυψη Στραματσόνι για τα μεταγραφικά!

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πριν από την κλήρωση για την ενίσχυση της ομάδας στον OTE TV

«Εξετάζουμε 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών» είπε ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων» και πρόσθεσε «θα πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στην οικονομική πολιτική του κλαμπ αλλά και να διατηρήσουμε τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα».

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Μπρόντμπι και την πρόκριση: «Χτες δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι εξαιτίας του τρόπου παιχνιδιού της Μπρόντμπι. Μας πίεσε ψηλά στη μεσαία γραμμή, δεν ήταν εύκολο. Ήταν θετική η αντίδραση της ομάδας, αυτό μετράει στο τέλος, και επιστρέψαμε στους ομίλους, σε μια θέση που αρμόζει στον Παναθηναϊκό και κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Πόσο σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας και όχι στο 3ο: «Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο δυνατό γιατί είμαστε στο χειρότερο γκρουπ δυναμικότητας, από την άλλη δεν έχει διαφορά το 3ο με το 4ο γιατί θα παίξεις με τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αν έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο: «Στόχος μας δεν είναι απλά να συμμετάσχουμε αλλά να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Να δούμε τους αντιπάλους να τις αναλύσουμε. Σίγουρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια διαφορετική ομάδα απο τις υπόλοιπες. Αλλά και για τους αντιπάλους μας δεν είναι το καλύτερο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 4ο γκρουπ. Χθες δέχθηκα συγχαρητήρια από πολλούς φίλους στην Ιταλία, όπως ο Σπαλέτι, και τους είπα "προσέξτε γιατί μπορεί να μας βρείτε μπροστά σας!"».

Για το αν όντως θέλει να κληρωθεί με μία ιταλική ομάδα: «Σίγουρα αστειευόμουν χθες γιατί οι ιταλικές ομάδες είναι από τις πιο δυνατές ομάδες που υπάρχουν στη διοργάνωση».

Για το αν προτιμάει να είναι όλες οι ομάδες κοντά στη δυναμικότητα ή να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλο: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε. Η ιστορία μιλάει από μόνη της για το τι έχει κάνει ο σύλλογος στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα πριν δούμε την κλήρωση».

Για τα θετικά που προσφέρει η πρόκριση στη δική του δουλειά στην ομάδα: «Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε έξι σίγουρα παιχνίδια μπροστά μας, μάς κάνει να είμαστε πιο έτοιμοι. Είχαμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο για το αν μπορούμε, όχι να δυναμώσουμε, αλλά να μεγαλώσουμε τον αριθμό των παικτών μας, γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Europa League».

Για τη διαφορά που έχουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω εξηγήσει πολλές φορές στους παίκτες μου οτι η Ευρώπη με την Ελλάδα είναι κάτι διαφορετικό. Στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε 90 λεπτά κυρίαρχοι αλλά στην Ευρώπη δεν μπορείς να το κάνεις αυτό συνεχώς. Μπορεί να το κάνεις, μπορεί και όχι, οπότε χρειάζεται πλάνο για να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες κάθε αγώνα».

Για τις μεταγραφές: «Γνωρίζουμε ποιες είναι οι ανάγκες μας. Έχουμε 2-3 ποδοσφαιριστές που εξετάζουμε αλλά δεν είναι τόσο εύκολο γιατί πρέπει να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες στα οικονομικά της ομάδας και σε άλλες καταστάσεις». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags