Facebook Pixel Κυνηγάει μία δυνατή μεταγραφή ο Ολυμπιακός!
| 2016-08-31 00:06:00

Κυνηγάει μία δυνατή μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Κυνηγάει μία δυνατή μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Στο Λιμάνι αισιοδοξούν πως θα κλείσουν τις επόμενες ώρες το deal με Καρντόσο, όμως «ψάχνονται» και για κάτι άλλο, πολύ καλό. Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες!
 

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος (Τετάρτη στις 20.00) και στον Ολυμπιακό… φουλάρουν για να κλείσουν όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ήδη έχουν αποκτήσει κεντρικό χαφ, τον Αλεξί Ρομάο, τον νεαρό στόπερ Μπρούνο Βιάνα και τον νεαρό επιθετικό Πασιέντσια, ενώ όπως επιβεβαίωσαν αργά το βράδυ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο πλέον και οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο.

Ωστόσο, στο Λιμάνι και την Τετάρτη θα συνεχίζουν το ψάξιμο στην αγορά για τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή, η οποία θα προκαλέσει όμως αίσθηση. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να ψάξουν μέχρι το τέλος της προθεσμίας έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ήδη «δουλεύουν» κάποια ονόματα.

Για την ώρα πάντως δεν θέλουν να βγει κάποιο όνομα προς τα έξω, ωστόσο ελπίζουν πως θα καταφέρουν να κλείσουν ένα ακόμα πετυχημένο Deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκλεισε! Μυθικό deal 8+ εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags