Facebook Pixel Αποκάλυψη: Τηλεφώνημα τής ΑΕΚ στον Ουζουνίδη!
| 2016-09-27 14:30:00

Αποκάλυψη: Τηλεφώνημα τής ΑΕΚ στον Ουζουνίδη!

Αποκάλυψη: Τηλεφώνημα τής ΑΕΚ στον Ουζουνίδη!

Γιατί παράγοντας των "κιτρινόμαυρων" επικοινώνησε σχετικά πρόσφατα με τον Έλληνα προπονητή; Τι τον ρώτησε και τι απάντησε πήρε; Διάβασε το παρασκήνιο στο SportDog!

Η πληροφορία είναι γκαραντί. Άνθρωπος τής ΑΕΚ επικοινώνησε πριν από λίγες μέρες με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος ποραμένει χωρίς ομάδα, μετά την επεισοδιακή του αποχώρηση από τον πάγκο τού Πανιωνίου.

Ο παράγοντας τής Ένωσης πήρε τηλέφωνο τον Έλληνα τεχνικό για ένα συγκεκριμένο λόγο. Και όχι, φυσικά, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας...

Στην ΑΕΚ, άλλωστε, είναι ευχαριστημένοι προς το παρόν με τη δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια, αν και δεν περίμεναν την εντός έδρας γκέλα με τον Ηρακλή, πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο άνθρωπος τής ΑΕΚ, λοιπόν, είχε επαφή με τον Έλληνα προπονητή για να πάρει τη γνώμη του για έναν πρώην παίκτη του στον Πανιώνιο, τον Μανώλη Σιώπη!

Είναι γεγονός ότι στην Ένωση ενδιαφέρονται πολύ ζεστά για τον νεαρό χαφ και γι' αυτό ήθελαν να έχουν την άποψη του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ήταν ο προπονητής που τον ανέδειξε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Από τη μεριά του, ο Έλληνας τεχνικός είπε τα καλύτερα λόγια τον Μανώλη Σιώπη και, μάλιστα, πρότεινε στον παράγοντα τής ΑΕΚ να τον πάρουν με κλειστά τα μάτια!

"Είναι έτοιμος παίκτης, μπορεί να παίξει άνετα σε υψηλότερο επίπεδο", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα τού Μαρίνου Ουζουνίδη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Θα φοβάται με τη μάσκα ο Μάνταλος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags