Facebook Pixel ΣΟΚΑΡΟΥΝ Αναστόπουλος και παίκτες του Αρη για την κόλαση στο Μενίδι - «Γινόταν πόλεμος...»
| 2017-01-21 20:04:00

ΣΟΚΑΡΟΥΝ Αναστόπουλος και παίκτες του Αρη για την κόλαση στο Μενίδι - «Γινόταν πόλεμος...»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
ΣΟΚΑΡΟΥΝ Αναστόπουλος και παίκτες του Αρη για την κόλαση στο Μενίδι - «Γινόταν πόλεμος...»

Τρεις Αρειανοί ξεσπούν στον Sportdog για όσα συνέβησαν στο Μενίδι. «Δεν προκαλέσαμε κανέναν», λέει ο Νίκος Αναστόπουλος και δύο ποδοσφαιριστές περιγράφουν τί συνέβη εντός γηπέδου.

Σε πεδίο πολέμου μετετράπη η πλατεία Μενιδίου πριν τον αγώνα Αχαρναϊκός-Άρης. Όπως πληροφορηθήκατε από τον SportDog χούλιγκανς που φέρονται, ότι φορούσαν διακριτικά της ΑΕΚ την έπεσαν σε οργανωμένους οπαδούς του Άρη που κατέβηκαν με βαν για να στηρίξουν την ομάδα τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να μπούνε στο γήπεδο. Η ένταση μεταφέρθηκε και εντός των εξεδρών όπου οι φιλοξενούμενοι άκουσαν τα εξ αμάξης από οργισμένους οπαδούς.

«Στον αγωνιστικό χώρο δεν συνέβη κάτι. Αλλά από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90 μας έβριζαν. Ούτε προκαλέσαμε κανέναν, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός», ξεσπά μιλώντας στον SportDog ο προπονητής του Άρεως, Νίκος Αναστόπουλος, ενώ ο Κενάν Μπαργκάν που ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε από τον Τζανακάκη στο 82ο λεπτό συμπλήρωσε: «γνωστά πράγματα. Ήταν πολύ κοντά ο πάγκος πίσω με την κερκίδα και υπήρξαν ύβρεις. Εγώ δεν άκουγα τί λέγανε. Όταν βγήκα αλλαγή κατάλαβα, ότι γινόταν πόλεμος από πίσω».

Όσον αφορά την επίθεση στο πούλμαν του Άρη, δεν υπήρξαν  ζημιές, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας. «Μας περίμεναν έξω, όταν πηγαίναμε να φύγουμε και μας επιτέθηκαν. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», λέει ο προπονητής των «κίτρινων», ο οποίος δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή. «Εγώ ήμουν μέσα στα αποδυτήρια. Όταν πήγα στο πούλμαν είχαν ηρεμήσει τα πράγματα. Δεν υπήρξαν υλικές ζημιές στο πούλμαν», ξεκαθαρίζει ο Κενάν Μπαργκάν, ενώ ο Νίκος Καράμπελας γνώριζε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα: «Πέντε – έξι άτομα ήταν και φώναζαν. Μη φανταστείτε παραπάνω. Κάτι μπουκάλια νερού έπεσαν, μπροστά στο πούλμαν και σε ένα φορτηγό πιο δίπλα. Έγινε μία μανούρα, αλλά ήρθαν γρήγορα τα ΜΑΤ και τους έδιωξαν. Δεν είχε δηλαδή σοβαρότερα επεισόδια».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τα περιστατικά στο Μενίδι, στην οποία κατήγγειλε την Αστυνομία για το ελλιπές σχέδιο ασφαλείας. Μπορείτε να διαβάσετε τη θέση των Θεσσαλονικέων ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags