Facebook Pixel Σενάριο... ανατροπής με Χιμένεθ - Τι τρέχει με τον Ισπανό προπονητή - Μένει ή φεύγει από την ΑΕΚ;
| 2017-01-25 18:45:00

Σενάριο... ανατροπής με Χιμένεθ - Τι τρέχει με τον Ισπανό προπονητή - Μένει ή φεύγει από την ΑΕΚ;

Σενάριο... ανατροπής με Χιμένεθ - Τι τρέχει με τον Ισπανό προπονητή - Μένει ή φεύγει από την ΑΕΚ;

Μήπως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά από όσο παρουσιάζονται στην περίπτωση του Ισπανού τεχνικού; Διαβάστε ποια είναι η τελευταία εξέλιξη με τον Μανόλο!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ ήρθε στην ΑΕΚ, αρχικά, για έξι μήνες ως μια προσωρινή λύση που θα ηγηθεί της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Τότε, θα εξετάσουν και πάλι όλα τα δεδομένα στην ΠΑΕ και ανάλογα με τα όσα έχουν δει από τον Ισπανό, θα ενεργοποιήσουν ή όχι, την σχετική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του, ώστε να μείνει και την επόμενη σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο μας υποψιάζει πως ο Χιμένεθ ίσως επιβεβαιώσει την έκφραση «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού». Και αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να είχε άποψη επί της μεταγραφής και να έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η ΑΕΚ φέρνει έναν ποδοσφαιριστή, στον οποίο βασίζει πολλά και θεωρεί ότι μπορεί να της αλλάξει επίπεδο, αλλά πριν το πράξει ρωτά τον υπηρεσιακό της τεχνικό, τότε μήπως αυτός ο προπονητής δεν είναι τόσο… υπηρεσιακός;

Ίσως στην διοίκηση να έχουν στο νου τους ότι ο Χιμένεθ ναι μεν ξεκινά με ορίζοντα το εξάμηνο, όμως παράλληλα να έχουν διάθεση να τον στηρίξουν και να τον μονιμοποιήσουν εάν τα καταφέρει σε αυτό το χρονικό διάστημα. Άλλωστε, με βάση την πολιτική της ΑΕΚ μέχρι τώρα, ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό να γίνει πραγματικότητα, εάν μάλιστα του Χιμένεθ του «κάτσουν» τα αποτελέσματα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags