Facebook Pixel Τρελό σενάριο για υποβιβασμό του Παναθηναϊκού!
| 2017-01-27 19:51:00

Τρελό σενάριο για υποβιβασμό του Παναθηναϊκού!

Τρελό σενάριο για υποβιβασμό του Παναθηναϊκού!

Η κόντρα των Πρασίνων με τη Nova καλά κρατεί και αν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, η ομάδα ίσως απειληθεί με την εσχάτη των ποινών! Διαβάστε γιατί...

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να μην τα βρίσκει με τη Nova, καθώς η ΠΑΕ εμμένει στην πρόθεσή της να μην επιτρέψει στο συνδρομητικό κανάλι την είσοδο στη Λεωφόρο για τη μετάδοση του αγώνα με τον Λεβαδειακό, εάν δεν της καταβληθούν όλα τα χρήματα της δόσης που προβλέπεται από τη συμφωνία με τη Super League.

Η στάση αυτή του Παναθηναϊκού στηρίζεται στο άρθρο 29 παρ. 1 α), σύμφωνα με το οποίο «σε περίπτωση μη καταβολής, έστω και μίας δόσης προς τις διοργανώτριες ή την Ε.Π.Ο., η Ε.Π.Ο. και οι διοργανώτριες εκτός των άλλων απαγορεύουν την είσοδο των συνεργείων του υπόχρεου ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού στα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων».

Πάντως, οι Πράσινοι κινδυνεύουν να εκτεθούν αφού, όπως αναφέρει ο κανονισμός, μονάχα η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να μην επιτρέψει την είσοδο τηλεοπτικών συνεργείων σε αναμετρήσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια σχετική απόφαση.

Έτσι, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός εμποδίσει την τηλεοπτική μετάδοση με δική του υπαιτιότητα, κινδυνεύει με πολύ σοβαρές ποινές.

Αρχικά με «ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών πρωταθλήματος και Κυπέλλου και χρηματική ποινή από πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ μέχρι ογδόντα χιλιάδες (80.000) ευρώ». Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως θα χάσει στα χαρτιά τα τρία επόμενα ματς. Αν μεταξύ αυτών δεν μεσολαβεί ματς Κυπέλλου, τότε η ομάδα υποβιβάζεται στη Football League, καθώς ο μη ορισμός τριών αγώνων επιφέρει τη μεγαλύτερη πιθανή τιμωρία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags