Facebook Pixel Κι άλλο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου στην Κίνα!
| 2017-01-28 15:33:00

Κι άλλο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου στην Κίνα!

Κι άλλο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου στην Κίνα!

Η Τιανζίν Κουανζιάν είναι η ομάδα που έχει κλέψει την παράσταση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Μετά την απόκτηση του Αλεξ Βίτσελ, έχει συμφωνήσει και για την απόκτηση του Αλεχάντρε Πάτο από τη Βιγιαρεάλ. Ετσι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα γίνει ο επόμενος σταρ που θα παίξει στο κινεζικό πρωτάθλημα με τη Βιγιαρεάλ να βάζει στα ταμεία της 18 εκατ. ευρώ και τον ίδιο τον να εισπράττει έξι εκατ. ευρώ τη σεζόν. Ο Πάτο βρίσκεται τη Ρώμη όπου περνάει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριν πετάξει για Κίνα ώστε να βάλει την υπογραφή του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην Τιανγίν Κουανγιάν.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της νεοφώτιστης στη κίνέζικη Super League, Σου Γιουχούι, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις μεγάλες μεταγραφές και αποκάλυψε ότι κατέθεσε προσφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Καρίμ Μπενζεμά και διαπραγματεύεται Ντιέγκο Κόστα και Εντινσον Καβάνι. Ο ιδιοκτήτης της Τιανζίν παραδέχθηκε επίσης ότι συναντήθηκε με τον κορυφαίο μάνατζερ, Πορτογάλο Ζόρζε Μέντες, που ανάμεσα στους άλλους εκπροσωπεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Να σημειωθεί ότι η Τιανζίν Κουανζιάν, έχει στον πάγκο της τον Φάμπιο Καναβάρο, που αντικατέστησε τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Στην ομάδα αγωνιζόταν ο 36χρονος Βραζιλιάνος Λουίς Φαμπιάνο,  που αφήνει τον σύλλογο, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στην δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα, εδώ και ενάμιση χρόνο υποστηρίζεται οικονομικά από τη φαρμακευτική  εταιρεία Quanjian, ενώ τον περασμένο Χειμώνα, αν και αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία, ξόδεψε 40 εκατομμύρια σε μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags