Facebook Pixel Δήλωση-φωτιά για νέο αστέρι του ΠΑΟΚ: Δε θα μείνει στην Τούμπα, τον βλέπω για Ισπανία με πολλά λεφτά!
| 2017-01-29 10:45:00

Δήλωση-φωτιά για νέο αστέρι του ΠΑΟΚ: Δε θα μείνει στην Τούμπα, τον βλέπω για Ισπανία με πολλά λεφτά!

Δήλωση-φωτιά για νέο αστέρι του ΠΑΟΚ: Δε θα μείνει στην Τούμπα, τον βλέπω για Ισπανία με πολλά λεφτά!

Τι κι αν ακόμα δεν έχει δείξει το ταλέντο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, ένας παλαίμαχος άσος, ο οποίος τον γνωρίζει καλά, προβλέπει ότι σύντομα θα πάρει τη μεγάλη μεταγραφή... 

Είναι από αυτούς που ξέρει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά και τον Αμρ Ουάρντα, με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά λίγες ημέρες πριν συμφωνήσει με τους ασπρόμαυρους.

Ο Sportdog τον εντόπισε και ρώτησε τη γνώμη του για το αν ο 23χρονος Αιγύπτιος μπορεί να πετύχει στον Δικέφαλο του Βορρά, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι κάποια στιγμή ο παίκτης θα πάρει μεγάλη μεταγραφή, πιθανότατα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ, τον 33χρονο Αιγύπτιο κεντρικό αμυντικό που ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2004 μαζί με τον Σικαμπάλα και σε κάθε ευκαιρία δηλώνει την αγάπη του για την ομάδα, τον κόσμο της και τη Θεσσαλονίκη.

- Έχεις αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, γνωρίζεις το ελληνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζεις και τον Ουάρντα. Πιστεύεις θα τα καταφέρει;

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και έχει πολύ καλή τεχνική. Γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο μιας και έπαιζε 1,5 χρόνο στον Παναιτωλικό και νομίζω πως μπορεί να τα καταφέρει. Χρειάζεται όμως λίγο χρόνο. Δεν θα είναι δίκαιο ο κόσμος να τον κρίνει αυστηρά αμέσως. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και κάθε ημέρα υπάρχει μεγάλη πίεση. Ο κόσμος θέλει νίκες, νίκες, νίκες. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να αντέξει αυτή την πίεση. Έχει κάποια εμπειρία, θα αποκτήσει περισσότερη και έχει όρεξη να γίνει καλύτερος. Νομίζω επιπλέον πως είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και τον Αμρ που πλέον παίζει και στην Εθνική Αιγύπτου".

- Έχεις μιλήσει πρόσφατα μαζί του;

"Ναι, πριν λίγες ημέρες. Με ρώτησε για τον ΠΑΟΚ και του είπα 2-3 πράγματα. Τον συμβούλευσα να είναι συγκεντρωμένος μόνος στο ποδόσφαιρο, να δουλέψει σκληρά και να είναι σοβαρός. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πλέον έχει τα χρήματα να πάρει όποιον παίκτη θέλει. Άρα, για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο Αμρ πρέπει να δουλέψει πολύ…".

- Έχει πάντως ο ΠΑΟΚ μία παράδοση στους Αιγύπτιους…

"Έχει παίξει ο Μαγκντί, οι αδερφοί Χασάν, ο Σάμπρι, ο Σικαμπάλα, εγώ.. Μακάρι ο Αμρ να είναι τυχερός και να πάρει ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και μακάρι ο ΠΑΟΚ να βγει κερδισμένος από τον Αμρ. Από τους περισσότερους Αιγύπτιους πάντως, ο ΠΑΟΚ πήρε χρήματα όταν έφυγαν. Από τον Σάμπι, τον Σικαμπάλα, εμένα… Προσωπικά πιστεύω πως ο Ουάρντα μπορεί να παίξει σε λίγα χρόνια σε ένα από τα μεγάλη πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα στην Ισπανία. Έχει την ευκαιρία τώρα να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο, να παίξει στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ…".

- Οι αδυναμίες του Ουάρντα ποιες είναι; Ποιους τομείς του παιχνιδιού του πρέπει να βελτιώσει;

"Σίγουρα έχει αδυναμίες. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι τέλειος. Όπως είπα και πριν, είναι γρήγορος με τη μπάλα και είναι πολύ καλός τεχνίτης, αλλά πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Δεν φτάνει το ταλέντο για να παίξεις στον ΠΑΟΚ. Πρέπει σε κάθε αγώνα να δείχνεις στον κόσμο πως αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις".

- Ο Ουάρντα έχει δηλώσει μετά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Σεπτέμβριο, πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ..

"Μου είπε και εμένα και πως του αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στην Τούμπα και η ενέργεια που έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μακάρι να αγαπήσει τον ΠΑΟΚ και να αγαπηθεί από αυτόν. Νομίζω πάντως πως δεν μπορείς να αγαπήσεις ένα φαγητό εάν πρώτα δεν το δοκιμάσεις…".

- Η Αίγυπτος προκρίθηκε στους νοκ άουτ αγώνες του Κόπα Άφρικα. Μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο;

"Κοίτα, όλοι εδώ στην Αίγυπτο λένε πως ο Κούπερ είναι τυχερός. Έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά η ομάδα δεν παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Το όπλο της πάντως είναι η άμυνα, αυτό είναι σίγουρο, ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ στο Κόπα Άφρικα. Τώρα παίζουμε με το Μαρόκο, το οποίο έχουμε να κερδίσουμε από το 1986. Τριάντα ένα ολόκληρα χρόνια. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, όμως πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα κάγκελα ΠΑΟΚτσήδες με την απόφαση του Ίβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags