Facebook Pixel Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία: Πέναλτι, κόκκινη και όχι μόνο!
| 2017-03-12 00:15:00

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία: Πέναλτι, κόκκινη και όχι μόνο!

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία: Πέναλτι, κόκκινη και όχι μόνο!

Οι Πράσινοι έχουν τρομερά παράπονα από τον Καλογερόπουλο για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και θεωρούν πως αδικήθηκαν σε πάρα πολλές φάσεις, με το ματς τελικά να λήγει 1-1.  Θέλουν να τον… τελειώσουν σήμερα κιόλας από την διαιτησία!
 

Πολύ σοβαρά παράπονα για τις αποφάσεις του Καλογερόπουλου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έχουν στο Τριφύλλι και για αυτό άλλωστε έβγαλαν και ανακοίνωση.

«Κύκλοι» όμως των Πρασίνων εξηγούσα τι ακριβώς τους ενόχλησε, αλλά και για ποιες φάσεις θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Ιδού η θέση του Παναθηναϊκού: «Είδαμε μια διαιτησία από τα παλιά με όρους μικροχειρουργικής, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, από τον διαιτητή κ. Καλογερόπουλο, ο οποίος κρίνεται τουλάχιστον ακατάλληλος για τις συνθήκες της νέας εποχής. Ο Παναθηναϊκός τον έχει ήδη ενταγμένο στη λίστα των ανεπιθύμητων και ελπίζουμε να αποτελέσει παρελθόν».

Από το Τριφύλλι λοιπόν, θεωρούν πως ο Καλογερόπουλος, κυρίως στο β' μέρος, έδινε συνεχώς φάουλ κόβοντάς του τον ρυθμό, ενώ προς το φινάλε του ματς, έχει δώσει ανύπαρκτο φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, την ώρα που η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη «κυνηγούσε» ένα δεύτερο γκολ.

Επίσης, θεωρούν λανθασμένη την κίτρινη κάρτα στον Ζέκα για θέατρο, ενώ εκτιμούν ότι έπρεπε να δώσει πέναλτι για την απώθηση του Αργυρόπουλου στον Εμποκού, στο 71', αλλά και κόκκινη στον Ρούσσο, για το πέναλτι που έκανε στον Μπεργκ, καθώς κινήθηκε μόνο για τον Σουηδό και όχι για την μπάλα.

Τέλος, έχουν και παράπονα από τις καθυστερήσεις που (δεν) κράτησε ο Καλογερόπουλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags