Facebook Pixel Θέλει καρβέλια ακόμα ο ΠΑΟΚ
| 2017-03-14 09:39:00

Θέλει καρβέλια ακόμα ο ΠΑΟΚ

Θέλει καρβέλια ακόμα ο ΠΑΟΚ

Υπάρχει μια θεωρία, ότι ομάδα που τρώει τρία γκολ, μην την φοβάσαι. Δεν έχει τύχη. Δεν έχει τα φόντα να κάνει ταμείο μια σαιζόν, ακόμα κι αν πετύχει μεγάλες νίκες σε κάποια καθοριστικά παιχνίδια.

Όταν τρώει τρία και τέσσερα γκολ, μάλιστα στο γήπεδο της, ξέχασε την.

Η κουβέντα για τον ΠΑΟΚ . Που άρπαξε τρία γκολ στην Τούμπα από την Σάλκε και τέσσερα από τον Ατρόμητο. Και δεν είναι μόνον οι βαρειες ήττες, είναι και οι γκέλες που... συνηθίζει στην έδρα του ο ΠΑΟΚ, π.χ. ισοπαλίες και ήττες από Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα.

Λέει πολλά η ήττα στο ΟΑΚΑ με 3-0 του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Και τυχερός ήταν ο ΠΑΟΚ που δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με περισσότερα γκολ. Γιατί, όμως, παρουσιάστηκε τόσο... εύκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ σ’ ένα ντέρμπυ στο οποίο θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει, να πάρει αποτέλεσμα;
Αγωνιστικά δεν μειονεκτεί σε τίποτα από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ.

Ακόμα και από τον σημερινό Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή. Να, όμως που ο ΠΑΟΚ απόδειξε(!) ότι παραμένει σταθερά αναξιόπιστος σε τροχιά πρωταθλητισμού. Και επιμένω. Αυτός ο ΠΑΟΚ του 2017 σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες δεν εμφανίζει ρόστερ προβληματικό. Χαμηλών κυβικών και με κενά.

Το πρόβλημα, λοιπόν, του ΠΑΟΚ δεν είναι παικτικό. Αγωνιστικό. Οικονομικό. Διαιτητικό. Επιτέλους! Αλλού είναι ο καρκίνος του ΠΑΟΚ που δεν του επιτρέπει να ξεφύγει από τον εφιάλτη του εαυτού του.

Ε, όχι να τα βάλουν με τον... Ρέμο οι... μπαοκτζήδες, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags