Facebook Pixel Ο Νίκος Παππάς απόψε στη Super Euroleague!
Life
| 2017-04-07 12:38:00

Ο Νίκος Παππάς απόψε στη Super Euroleague!

Ο Νίκος Παππάς απόψε στη Super Euroleague!

Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι καλεσμένος στην εκπομπή της ΝΟVA για την Ευρωλίγκα

Αναλυτικά:

«Super Euroleague» με Νίκο Παππά στη Nova!

Δείτε live σήμερα Παρασκευή 7/4 την εκπομπή για το μπάσκετ με τους Γιώργο Συρίγο και Δώρα Παντέλη και καλεσμένο τον άσο του Παναθηναϊκού

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports2HD, την εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη και καλεσμένο το Νίκο Παππά.

Ο άσος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα μιλήσει για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη φετινή EuroLeague, για το αντάμωμα με την Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στα play offs, αλλά και για την προσωπική του διαδρομή απ την έναρξη της φετινής σεζόν.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξει σύνδεση μέσω skype με τη Μόσχα και την αποστολή του Ολυμπιακού. Λίγο πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, οι «ερυθρόλευκοι» θα καταθέσουν τα σχόλια και τις εκτιμήσεις τους αναφορικά με τους αγώνες κόντρα στην Αναντόλου Εφές για τα play offs.

Τέλος, στη «Super Euroleague» που θα προβληθεί και στην υπηρεσία NovaGO, καθώς και στο WebTV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), ο κόουτς Βασίλης Φραγκιάς θα αναλύσει τα ζευγάρια που θα διασταυρωθούν στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags