Facebook Pixel Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του οπαδού στην Αργεντινή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-17 11:21:00

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του οπαδού στην Αργεντινή (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του οπαδού στην Αργεντινή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πατέρας του θύματος έδωσε μία νέα διάσταση για το θέμα και «έδειξε» τον άνθρωπο, που θεωρεί, ότι τον δολοφόνησε μέσα στο γήπεδο!

Ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στο ντέρμπι της Μπελγράνο με την Ταγέρες στην Κόρδοβα της Αργεντινής, όταν ένας οπαδός έχασε την ζωή του, όταν τον έριξαν από την εξέδρα!

Αρχικά είχε διαρρεύσει πως πρόκειται για οπαδό της Ταγέρες που βρέθηκε στην εξέδρα των γηπεδούχων, ωστόσο κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει, καθώς στο βίντεο βλέπουμε πως φοράει τα χρώματα της Μπελγράνο και δέχεται επίθεση από τους… δικούς του.

Ο πατέρας λοιπόν του άτυχου Εμάνουελ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι πρόκειται για δολοφονία και όχι για απλά επεισόδια και ισχυρίστηκε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο! Μάλιστα, «έδειξε» και τον άνθρωπο που τα οργάνωσε όλα, λέγοντας ότι ο γιος του συνάντησε στην εξέδρα τον άνθρωπο που είχε σκοτώσει το άλλο του παιδί το 2012!

«Σκότωσε τον ένα μου γιο και τώρα θέλει να μου πάρει ακόμα έναν. Ο γιος μου ούτε έκλεβε στο γήπεδο, ούτε είχε κάποιο τατουάζ της Ταγέρες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή πριν πέντε χρόνια μου σκότωσαν τον άλλο γιο μου. Και αυτός ο γιος μου συνάντησε έναν από αυτούς που τον σκότωσαν», σχολίασε αρχικά ο πατέρας του θύματος και στην συνέχεια τόνισε ότι αυτός που έδωσε την εντολή, ήταν ο Όσκαρ Γκόμες!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Όσκαρ Γκόμες είναι μικρός άνθρωπος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Προέτρεψε όλους όσους ήταν εκεί να δείρουν τον γιο μου και να κάνουν ό,τι έκαναν, λέγοντας ότι είναι οπαδός της Ταγέρες».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags