Facebook Pixel Τσίπρας με Μητσοτάκη, το δούλεμα του αιώνα
| 2017-05-11 09:29:00

Τσίπρας με Μητσοτάκη, το δούλεμα του αιώνα

Τσίπρας με Μητσοτάκη, το δούλεμα του αιώνα

Δεν έχει ξαναγίνει στην αιωνιότητα. Το σωτήριο έτος 2017 ουδείς, ποτέ, θα μπορούσε να το φανταστεί, ότι η Ελλάδα θα έπεφτε τόσο χαμηλά.

Ο σημερινός και αυριανός πρωθυπουργός ασχολούνται με το οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου.

Δεν είναι κακό όνειρο, ένας εφιάλτης. Είναι πραγματικότητα. Η χώρα βρίσκεται υπό την κατοχήν των δανειστών, ο Ερντογάν απέναντι απειλεί και ο Τσίπρας λέει πώς το 2-1 του ΠΑΟΚ δεν έγινε με γκολ πέτσινο. Ήταν η απάντηση στον Μητσοτάκη, που στην τηλεόραση του σκάι, του Αλαφούζου, για να μη ξεχνιόμαστε, είπε ότι το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν πέτσινο.

Είναι κορόιδα ο βάζελος Τσίπρας και ο γάβρος Μητσοτάκης; Σε καμία περίπτωση. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι τσιράκια των δανειστών. Ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Ότι δεν είναι σε θέση να εφαρμόσουν δική τους πολιτική. Εθνική πολιτική. Και οι δύο τους! Γι’ αυτό πετάνε τη μπάλα αράουτ. Αποπροσανατολίζουν. Τσακώνουνται για τον... ΠΑΟΚ.

Την πηδάνε την Ελλάδα οι δανειστές μέσω Τσίπρα. Σήμερα. Αύριο το ίδιο μέσω Μητσοτάκη. Αυτό είναι το στημένο παιχνίδι. Ότι έχουμε πέτσινη κυβέρνηση. Η ζωή μας και τα σύνορά μας δεν κινδυνεύουν από το οφσάιντ γκολ, το πέτσινο γκολ.

Τι τρέχει ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Μητσοτάκη, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags