Facebook Pixel Το πήρατε χαμπάρι; Απουσία με νόημα από Γιαννακόπουλο;
| 2017-05-11 22:01:00

Το πήρατε χαμπάρι; Απουσία με νόημα από Γιαννακόπουλο;

Το πήρατε χαμπάρι; Απουσία με νόημα από Γιαννακόπουλο;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έδωσε το "παρών" στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η απουσία του είναι η αλήθεια πως είχε... προοικονομηθεί από τον ίδιο.

Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" σε δηλώσεις που έκανε, ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί με την παραμονή των τεσσάρων παικτών που δεν ταξίδεψαν με πούλμαν, στην ομάδα, τονίζοντας πως θα απέχει από όλο αυτό.

Κάτι που ενδεχομένως σχετίζεται με την σημερινή απουσία του από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, με τον κ. Γιαννακόπουλο να κάνει την δήλωση του και... πράξη.

Θυμηθείτε τι ακριβώς είχε πει το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ:

“Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό το πράγμα, αυτό το γνωρίζουν οι αθλητές. Δεν έχω εικόνα. Εγώ απέχω από αυτό που γίνεται. Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων που δεν συμμορφώθηκαν με την άποψη του κλαμπ και έβαλα πάνω από όλα το ζητούμενο του κόσμου πάνω από το δικό μου. Είπα ότι θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να παίρνει αποφάσεις, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε εκείνος να συμβεί.

Η απόφαση αυτή δεν με εκφράζει και αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που παρακολουθώ και έχω αφήσει εν λευκώ την ομάδα στον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Πασκουάλ και τους αθλητές για να φέρουν το πρωτάθλημα. Το να παραμείνουν οι τέσσερις στην ομάδα, ήταν πρόταση δική μου στον Πασκουάλ. Μου είπε ότι χαίρεται και τον βρίσκει σύμφωνο”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags