Facebook Pixel Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Φήμες ότι πάει για «στόχο» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού από Super League!
| 2017-05-11 22:56:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Φήμες ότι πάει για «στόχο» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού από Super League!

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Φήμες ότι πάει για «στόχο» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού από Super League!

Μπορεί για τη συγκεκριμένη θέση να ακούστηκαν ονόματα από το εξωτερικό, αλλά ο Δικέφαλος κοιτάζει λύσεις και στην Ελλάδα! Ποιον "γλυκοκοιτάζει" και γιατί θα γίνει "μάχη";

Είναι γνωστό ότι μεταγραφική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι αποτελεί η απόκτηση ενός καλού πορτιέρο.

Όχι τόσο για να «φάει» τη θέση του Γλύκου, μιας και για τον Έλληνα πορτιέρο εξακολουθεί να έχει καλή γνώμη τόσο ο Ίβιτς όσο και ο Μίχελ, παρά το τραγικό του λάθος στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά πολύ περισσότερο για να φτιάξει ένα καλό δίδυμο με τον σημερινό πρώτο τερματοφύλακα της ομάδας.

Όπως σας γράψαμε, άλλωστε, και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο τερματοφύλακας που έχει αποφασιστεί να αποχωρήσει από την Τούμπα το καλοκαίρι δεν είναι ο Γλύκος, αλλά ο Μπρκιτς που δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο όποτε πήρε τις ευκαιρίες του από τον Ίβιτς.

Μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί αρκετά καλά ονόματα για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση να στηριχτεί ο Γλύκος, δεν αποκλείεται οι Ασπρόμαυροι να στραφούν τελικά σε μια πιο …οικονομική λύση.

Kαι μία τέτοια μπορεί να είναι ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς της Ξάνθης, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν και το όνομά του ακούστηκε -και διαψεύστηκε- πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό, ενώ μόλις χθες υπήρξε σενάριο που ανέφερε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σέρβο πορτιέρο της ακριτικής ομάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, αν ο ΠΑΟΚ κοιτάξει να κινηθεί για τον γκολκίπερ της Ξάνθης, δεν αποκλείεται να προκύψει «μάχη» με κάποιον άλλο μεγάλο αντίπαλο της Super League και εκεί, βέβαια, θα μετρήσει ποιος θα «σπρώξει» το περισσότερο χρήμα.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι όταν γράφτηκε προ ημερών για ενδιαφέρον των Πράσινων για τον Σέρβο πορτιέρο, έγιναν γνωστές και οι αξιώσεις της Ξάνθης, που έφταναν τις 400.000 ευρώ, ποσό που, βεβαίως, μπορεί να αλλάξει αν η Ξάνθη αποφασίσει να μπει στη διαδικασία του πλειστηριασμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags