Facebook Pixel Τρέλα με Ναδάλ! Πέρασε τελικό και σαρώνει...
| 2017-05-13 22:50:00

Τρέλα με Ναδάλ! Πέρασε τελικό και σαρώνει...

Τρέλα με Ναδάλ! Πέρασε τελικό και σαρώνει...

Άλλος ένας τελικός μέσα στο 2017 για τον Ράφαελ Ναδάλ και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του και άλλη μια φορά που ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να φτάσει σε τελικό αυτή τη χρονιά.

Στον ημιτελικό του τουρνουά της Μαδρίτης ο Ισπανός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και νίκησε άνετα 6-2, 6-4 τον Σέρβο, φτάνοντας έτσι τις 14 συνεχόμενες νίκες στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Η αναμέτρηση Ναδάλ-Τζόκοβιτς ήταν η 50η και αυτό αποτελεί ρεκόρ περισσότερων συναντήσεων ανάμεσα σε δύο τενίστες στην ιστορία του επαγγελματικού τένις. Πλέον ο Τζόκοβιτς έχει 26 νίκες και ο Ναδάλ 24.

Αυτός θα είναι 107ος τελικός στην καριέρα του Ναδάλ αλλά και ο τέταρτος τελικός στις πέντε διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος μέσα στο 2017. Τους δύο τελικούς (Αυστραλιανό όπεν και Μαϊάμι) τους έχασε από τον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ νίκησε στο Μόντε Κάρλο. Ο 31χρονος Ισπανός άσος θα διεκδικήσει τον 72ο τίτλο του, 52ο στο χώμα και 5ο στη Μαδρίτη. Τέλος, έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το μεγάλο ρεκόρ του Τζόκοβιτς με τους 30 masters τίτλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags