Facebook Pixel H... απελπισία Ουζουνίδη για τους τραυματίες και οι αποκαλύψεις για την κατάστασή τους!
| 2017-05-14 22:10:00

H... απελπισία Ουζουνίδη για τους τραυματίες και οι αποκαλύψεις για την κατάστασή τους!

H... απελπισία Ουζουνίδη για τους τραυματίες και οι αποκαλύψεις για την κατάστασή τους!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ατυχία της ομάδας του εξαιτίας των πολλών τραυματισμών στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός απέσπασε βαθμό στην έδρα του Πανιωνίου, ωστόσο «λαβώθηκε» ενόψει του επόμενου αγώνα των πλέι οφ εξαιτίας της αποβολής του Ζέκα και των τραυματισμών των Κουτρουμπή-Μέστο-Βιγιαφάνιες, αλλά και τη λοίμωξη αναπνευστικού του Κουλιμπαλί πριν την αναμέτρηση.

Οι τραυματισμοί μονοπώλησαν τα λεγόμενα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση του κάθε τραυματία ξεχωριστά, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα διεκδικήσει ό, τι καλύτερο μπορεί με όποιους παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το ματς:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με προβλήματα και είχε τέτοια και κατά τη διάρκειά του. Θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει αλλά και να έχουμε κερδίσει. Είχαμε την ατυχία με τον Κουλιμπαλί λίγο πριν έρθουμε... Μπήκαμε καλά στο ματς, το ελέγχαμε, όμως ήρθε η αποβολή του Ζέκα και μετά με αυτές τις συνθήκες και με αυτό τον καιρό δεν είναι εύκολο να παίζεις με 10. Προηγηθήκαμε, στο δεύτερο ημίχρονο δεν κρατήσαμε τη μπάλα για να ξεκουραστούμε, ισοφαριστήκαμε, έχασε ευκαιρίες ο αντίπαλος αλλά στο τέλος είχαμε κι εμείς ευκαιρίες για νίκη. Το κακό δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και τα προβλήματα, με τους Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Μέστο και Κουτρουμπή και πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μαζευτούμε για το ματς της Τετάρτης».

Για τους τραυματισμούς:

«Θα τον δούμε τον Βιγιαφάνιες, έχει πρηστεί το πόδι του, είναι πολύ δύσκολο αλλά θα δούμε... Ο Κουτρουμπής έχει χτύπημα, έχει ανοίξει το πόδι του. Παίζαμε με εννιά στο τέλος... Ο Μέστο έχει διάσειση και καρούμπαλο και δεν θυμάται τίποτα. Ο Κουλιμπαλί πριν το ματς πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

Για το κίνητρο και τη συνέχεια:

«Δεν ήταν εύκολο αυτό που έγινε στο Κύπελλο, όμως θέλουμε την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Φαβορί είναι αυτός με τους περισσότερους βαθμούς, όμως θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε με όποιους παίκτες έχουμε. Αν τα καταφέρουμε καλώς. Αν όχι θα κοιτάξουμε πως θα ενισχύσουμε την ομάδα για να ετοιμαστεί για την Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags