Facebook Pixel "Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει" - Συγκινητική ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΠΑΟ, για τον Αριστείδη Αλαφούζο
| 2017-05-17 10:12:00

"Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει" - Συγκινητική ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΠΑΟ, για τον Αριστείδη Αλαφούζο

"Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει" - Συγκινητική ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΠΑΟ, για τον Αριστείδη Αλαφούζο

Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Αλαφούζου και προσωπικά στον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη.

Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με δημιουργικότητα και πρωτοπόρο πνεύμα, οι οποίοι ταυτόχρονα να διέπονται από σπάνιες αρχές. Συνεπώς, όταν εκείνοι φεύγουν από τη ζωή, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Όλα τα προαναφερθέντα ισχύουν απολύτως για τη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αλαφούζου.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα και τους δρόμους που άνοιξε στο επιχειρείν, αλλά και για την αθόρυβη -πλην πάρα πολύ ουσιαστική- προσφορά του προς το συνάνθρωπο. Είναι χαρακτηριστικές οι δωρεές του για ανέγερση νοσοκομείου στη γενέτειρά του Σαντορίνη, καθώς και στη δημιουργία εξωτερικής ογκολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σωτηρία.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., όπως και το σύνολο των φιλάθλων μας, μετέχει στο βαρύ πένθος του κ. Γιάννη Αλαφούζου. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι δίπλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα σκεπάσει τον σπουδαίο Αριστείδη Αλαφούζο''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags