Facebook Pixel Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που "φέρνει" ο Χάσι – Ο μάνατζερ και η συνάντηση στο Κάρντιφ!
| 2017-06-06 23:00:00

Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που "φέρνει" ο Χάσι – Ο μάνατζερ και η συνάντηση στο Κάρντιφ!

Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που "φέρνει" ο Χάσι – Ο μάνατζερ και η συνάντηση στο Κάρντιφ!

Ο Αλβανός προπονητής «σηκώνει μανίκια» και στον Ολυμπιακό… τρέχουν για τις μεταγραφές. Το πρώτο «μπαμ», ο άσος της Λίβερπουλ και η συνάντηση στον τελικό.

Μεταγραφικός, αλλά και προπονητικός "πυρετός" τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, που προσπαθεί να κάνει σημαντικές κινήσεις σε όλα τα μέτωπα, με πρώτο αυτό του νέου τεχνικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά στο να υπογράψουν τον Αλβανό προπονητή, Μπέσνικ Χάσι, παρά τις πολλές αντιδράσεις που υπάρχουν από μερίδα φίλων της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως έχει καταλήξει στον πρώην κόουτς της Άντερλεχτ και της Λέγκια Βαρσοβίας και πλέον στρέφεται στα μεταγραφικά που "καίνε" τον σύλλογο.

Το πρώτο "βαρβάτο" όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και συνδέεται άμεσα με τον Χάσι είναι αυτό του Στίβεν Ντεφούρ της Μπέρνλι. Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου Βέλγου διεθνή, ο οποίος συνυπήρξε με τον Χάσι την περίοδο που ήταν στην Άντερλεχτ.

Φυσικά, η περίπτωση του Ντεφούρ δεν μπορεί ακόμα να χαρακτηριστεί εύκολη, καθώς τα χρήματα που ζητάει η Μπέρνλι για να πει το "ναι" σε ενδεχόμενη μεταγραφή του, είναι πάρα πολλά. Γι' αυτό τον λόγο και οι πιθανότητες, αυτή τη στιγμή, δεν είναι με το μέρος των Πειραιωτών!

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να… βοηθήσει λίγο και ο μάνατζέρ Φαλί Ραμαντάνι, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τους Πειραιώτες, έχει κάνει πολλές «δουλειές» μαζί τους, ενώ διατηρεί προσωπική φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός ήταν που είχε καλέσει στο Κάρντιφ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ώστε να δουν μαζί τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αποκλείεται να μίλησαν και για άλλα θέματα.

Από εκεί και πέρα, στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ προστέθηκε και το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς, μια πολύ αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, που στα καλά του μπορεί να κάνει δεδομένα τη διαφορά. Κι εφόσον μιλάμε για πελάτη του Φάλι Ραμαντάνι, τότε το σενάριο να τον δούμε να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς θεωρήθηκε το νέο μεγάλο ταλέντο του σερβικού ποδοσφαίρου, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες. Στα 23 του χρόνια, ο ταχύτατος δεξιός εξτρέμ έχει πάρει ήδη δυο μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων. Ξεκίνησε από την Παρτιζάν, από όπου τον πήρε η Μπενφίκα με 10 εκατομμύρια και εν συνεχεία τον πούλησε στη Λίβερπουλ με 25 εκατομμύρια!

Στην Αγγλία, ωστόσο, ο Μάρκοβιτς δεν τα πήγε πολύ καλά, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» να τον παραχωρήσουν δανεικό κατά σειρά στις Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Χαλ, στην οποία πέρασε την τελευταία σεζόν υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags