Facebook Pixel Αποκάλυψη Μίχελ για Σαββίδη-Ίβιτς - Τι είπε για τον νέο προπονητή!
| 2017-06-10 18:07:00

Αποκάλυψη Μίχελ για Σαββίδη-Ίβιτς - Τι είπε για τον νέο προπονητή!

Αποκάλυψη Μίχελ για Σαββίδη-Ίβιτς - Τι είπε για τον νέο προπονητή!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει πάντα βγάζει είδηση!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε δηλώσεις του, τόσο ο ίδιος όσο και ο Ιβάν Σαββίδης, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον διατηρήσουν στην άκρη του πάγκου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο INPAOK:

«Είναι αρκετά σημαντικό να καταλάβουν οι οπαδοί μας πως, εγώ η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης κάναμε τα πάντα για να μείνει ο Ίβιτς, γιατί ήταν ένας πολύ καλός προπονητής.

Ο Βλάνταν είναι επαγγελματίας και θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ.

Δεν ήθελε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ μετά από όσα έγιναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας πολύ καθαρός άνθρωπος και δεν μπορεί να ανεχτεί όσα συμβαίνουν.

Ήταν πάντα απογοητευμένος από την διαιτησία και από όσα συμβαίνουν και ήξερε πως με αυτά τα δεδομένα ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα κέρδιζε κάτι. Είμαι σίγουρος πως θα βρει προτάσεις στο μέλλον, είναι ένας πολύ καλός προπονητής με μία πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Θέλω να πω ότι δεν συμφωνώ με την απόφαση του, αλλά έπρεπε να την δεχτώ γιατί ήταν μια προσωπική του απόφαση. Πιστεύω πως το μέλλον του είναι λαμπρό και άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΠΑΟΚ

Θα ήθελα πω στους οπαδούς μας και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ να του δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό γιατί του αξίζει. Ο Ίβιτς έδωσε πολλά στην ομάδα. Κατάφερε να φέρει και πάλι ισορροπία στα αποδυτήρια και επειδή ήταν γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ήξερε πως να διαχειριστεί τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που είχαμε στο ρόστερ μας. Διαχειρίστηκε άψογα τα αποδυτήρια και έκανε την ομάδα μία οικογένεια.

Επίσης, θέλω να τονίσω πως εγώ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Βλάνταν Ίβιτς στην συνέχεια της καριέρας του.

Όσα έγιναν και έφεραν το… διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουνε καμία σχέση με το οικονομικό, αλλά με τα όσα εξήγησα νωρίτερα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς ανέφερε: «Θα ήθελα να πω σε όλου να μην ανησυχούν! Ξέρω πως πήρε αρκετό χρόνο η κατάσταση με τον Βλάνταν, αλλά του είχε υποσχεθεί πως θα σεβαστώ την απόφαση του. Ωστόσο, ταυτόγχρονα τον είχα ενημερώσει πως όσο θα σκέφτεται για το αν θα μείνει ή όχι θα έκανα την έρευνα μου και τις επαφές μου με άλλους προπονητές.

Ο ίδιος μου είπε πως ναι ήταν σωστό να γίνει αυτό. Εγώ από την πλευρά του είπα πως αν έμενε θα σταματούσα αμέσως κάθε επαφή μου. Τελικά δεν έμεινα…

Όπως καταλαβαίνετε έχω κάνει προεργασία και είμαστε κοντά στο να κλείσουμε το θέμα.Έχουμε καταλήξει σε τέσσερα ονόματα από μία λίστα που ξεκίνησε να έχει δεκαέξι.

Ψάχνουμε ένα προπονητή φιλόδοξο που να έχει παρόμοια φιλοσοφία με αυτή του Ίβιτς. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα χρειαζόμαστε τέσσερις ποιοτικές προσθήκες συν έναν τερματοφύλακα, καθώς έχουμε πρόβλημα λόγω του τραυματισμού του Γλύκου.

Μέχρι την Παρασκευή να είστε σίγουροι πως ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο προπονητή. Μην αγχώνεστε, το ότι δεν διατυμπανίζω τις κινήσεις μου δεν σημαίνει πως δεν δουλεύω, απλά μου αρέσει να δουλεύω στη σκιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags