Facebook Pixel Η Audi στηρίζει το αντί-SUV κοινό με το νέο A6 Allroad
Άλλα Σπορ
| 2017-06-12 13:10:00

Η Audi στηρίζει το αντί-SUV κοινό με το νέο A6 Allroad

Η Audi στηρίζει το αντί-SUV κοινό με το νέο A6 Allroad

Η Audi έχει δεσμευτεί να ενημερώσει ουσιαστικά όλες τις προτάσεις της στις ΗΠΑ έως το τέλος του επόμενου έτους, αυτό σημαίνει πως μπορεί να προσθέσει νέα μέλη στη γκάμα της. 

Ο διευθυντής σχεδιασμού προϊόντων Audi της Αμερικής, Barry Hoch, υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα έχει τη νεότερη σειρά από τους κύριους ανταγωνιστές της στα τέλη του 2018. Αυτό είναι το νέο A6 Allroad.

Εκτός από την ανανέωση των υφιστάμενων μοντέλων της, η Audi εξετάζει το ενδεχόμενο να επεκτείνει τη γκάμα της εισάγοντας επιπλέον οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Hoch λέει ότι η εταιρεία έχει λάβει αιτήσεις για ακόμη μεγαλύτερα SUV από το Q7, οπότε το πρώτο Q8 είναι δεσμευμένο για τη σημαντική αγορά των Η.Π.Α. Με το «ναυαρχικό» SUV που έχει ήδη επιβεβαιωθεί για το 2018, ο δρόμος ουσιαστικά έχει ανοίξει…

Παρόλα αυτά, ο Hoch δήλωσε ότι θα ήθελε να δει περισσότερα wagon σε αυτήν την πλευρά του Ωκεανού για να εξυπηρετήσει το αντί-SUV πλήθος. Εξήγησε ότι η γερμανική φίρμα μόνο να κερδίσει έχει από την παρουσία ενός νέου A6 Allroad.

Με το επόμενο A6 να κάνει το ντεμπούτο του το 2018, οι φήμες θέλουν να ακολουθεί σύντομα και το A6 Avant, ενώ το Allroad θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το 2019. Η Audi Αμερικής έχει σημειώσει επιτυχία τα τελευταία χρόνια στα wagon, καταφέρνοντας να διπλασιάσει τις ετήσιες παραδόσεις της σε σύγκριση με το 2010.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags