Facebook Pixel Ρισκάρει τα πάντα ο Χιμένεθ - Τελειώνει βασικό και ρίχνει στη "φωτιά" τον μικρό - Ποιοι έρχονται!
| 2017-08-04 19:05:00

Ρισκάρει τα πάντα ο Χιμένεθ - Τελειώνει βασικό και ρίχνει στη "φωτιά" τον μικρό - Ποιοι έρχονται!

Ρισκάρει τα πάντα ο Χιμένεθ - Τελειώνει βασικό και ρίχνει στη "φωτιά" τον μικρό - Ποιοι έρχονται!

Οι όμιλοι του Γιουρόπα επιβάλλουν δυνατές προσθήκες και στην ΑΕΚ ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις. Ποιες συζητήσεις γίνονται για την ενίσχυση στο παρασκήνιο, ποιος "τελείωσε" και ποιος πέφτει στη "φωτιά".
 

Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά πολύ περισσότερο ο τρόπος που χάθηκαν τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ δημιούργησαν προβληματισμούς στην ΑΕΚ. Βλέπετε, η Ένωση έβγαλε ορισμένα θέματα σε κάποιες θέσεις, στις οποίες φάνηκε, ότι χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση.

Το ότι θα γίνονταν κάποιες κινήσεις ήταν δεδομένο. Η κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ όμως κάνει την ενίσχυση περισσότερο επικτακτική. Ο Δικέφαλος θα βρει στον δρόμο του τη Μπριζ, μία αντίπαλο δυνατή, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο. Για να την περάσει όμως η ΑΕΚ, πρέπει να λύσει τα προβλήματά της. Εξάλλου η πρόκριση στους ομίλους είναι αναγκαία και ο αποκλεισμός ισούται με καταστροφή.

Η πιθανή πώληση και οι φωνές που ζητούν τον πιτσιρικά

Στην ΑΕΚ, όπως σας ενημέρωσε σε σχετικό ρεπορτάζ το sportdog.gr, ετοιμάζονται συνολικά για τέσσερις κινήσεις. Ξεχωριστά από την έκβαση της υπόθεσης Αραούχο, η Ένωση κοιτάζει για επιθετικό, αφού ο Αλμέιδα φαντάζει τελειωμένος. Ενίσχυση θα υπάρξει στο κέντρο, λόγω της πιθανής πώλησης του Γιόχανσον. Βέβαια υπάρχουν κάποιες φωνές στην ομάδα που επιμένουν (και ίσως να έχουν δίκιο) για τη μονιμοποίηση του Γαλανόπουλου στο βασικό σχήμα, αφού ο νεαρός μέσος έχει δείξει έτοιμος να επωμιστεί τα βάρη του κέντρου. Συν τοις άλλοις η προσθήκη ενός καθαρού εξτρέμ κρίνεται επιτακτική από την στιγμή που η παραμονή του Πατίτο είναι επισφαλής.

Πάνε με Τσιντώτα και βλέπουν

Συζητήσεις γίνονται και για τερματοφύλακα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει ονόματα στο τραπέζι. Η εικόνα του Ανέστη στα ματς με την ΤΣΣΚΑ έχει εντείνει τη δυσαρέσκεια γύρω από τον υψηλόσωμο γκολκίπερ, ο οποίος είναι δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μπάρκας ίσως να μετριαζόταν το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε εις βάρος του. Στην ΑΕΚ σκέφτονται μάλιστα να πάνε τους επόμενους μήνες με βασικό τον Τσιντώντα, μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για την απόκτηση νέου τερματοφύλακα.

Ο αριστερός μπακ που ανοίγει μεταγραφικούς διαύλους

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε την Πέμπτη με το όνομα του αριστερού μπακ, που διέρρευσε στον διεθνή Τύπο, δεν υπάρχει συνέχεια. Τον Μπάλκοβετς είχε σε στάση αναμονής ο Ολυμπιακός, o οποίος είχε προταθεί, όπως και στον Παναθηναϊκό άλλωστε. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της υπόθεσης συγκεντρώνει το γεγονός, ότι ο Σλοβένος είναι παίκτης που εκπροσωπείται από το γραφείο του Ραμαντάνι, για τον οποίο, όπως σας είχε πληροφορήσει το sportdog.gr είναι πολύ καλός συνεργάτης των «ερυθρόλευκων». Πλέον έχουν ανοίξει οι δουλειές του στην Ελλάδα αφού έχει βρει διαύλους μέσω ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οπότε δεν αποκλείεται να δοθεί συνέχεια στις επαφές του επιχειρεί με ελληνικές ομάδες, προσαρμόζοντας στα συμβόλαια που κλείνει, κασέ και στόχους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags