Facebook Pixel Η υπόσχεση Λεκαβίτσιους για την επιστροφή του και ο λόγος που… ξετρελάθηκε ήδη με τον κόσμο του ΠΑΟ!
| 2017-08-29 00:04:00

Η υπόσχεση Λεκαβίτσιους για την επιστροφή του και ο λόγος που… ξετρελάθηκε ήδη με τον κόσμο του ΠΑΟ!

Η υπόσχεση Λεκαβίτσιους για την επιστροφή του και ο λόγος που… ξετρελάθηκε ήδη με τον κόσμο του ΠΑΟ!

Ο Λιθουανός άσος έφτασε στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τον τραυματισμό του, για τους λόγους που ήρθε στο Τριφύλλι, αλλά και γιατί… έπαθε πλάκα με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού πριν καν τους δει στο γήπεδο.
 

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Λούκας Λεκαβίτσιους, καθώς ο λιθουανός γκαρντ θα εξεταστεί από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού και παράλληλα να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ύστερα από τον τραυματισμό του σε φιλικό αγώνα της εθνικής του ομάδας.

Μάλιστα ο Λεκαβίτσιους δήλωσε στο paobc: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Από ψυχολογικής άποψης αισθάνομαι καλά και νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα σε κάθε τραυματισμό περνάς μια δύσκολη κατάσταση και είσαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Eιδικά τώρα που ήμουν πολύ κοντά στη συμμετοχή μου με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Αλλά ειλικρινά σας λεώ ότι προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και την αισιοδοξία μου και να κοιτάζω μπροστά. Υπόσχομαι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω τελείως καλά το συντομότερο δυνατό».

Ο Λιθουανός γκαρντ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods για τη στήριξη που του έδειξαν, ειδικά από τη μέρα που τραυματίστηκε: «Γνώριζα από τα προηγούμενα χρόνια πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φανταστικός. Τώρα το καταλαβαίνω ακόμη πιο έντονα. Θέλω ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους όλα αυτό το διάστημα. Δεν το περίμενα. Τα μηνύματά τους μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Είναι ακόμη ένα στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο».

Κλείνοντας, εξέφρασε την πίστη πως ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια των «πράσινων» και τη νέα σεζόν: «Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη στήριξή του κόσμου μας. Ανυπομονώ να γίνω καλά και να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά μας, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags