Facebook Pixel Συγκινητική ιστορία: Ο Χάτσικο των Ιωαννίνων - Ζει στο νεκροταφείο, δίπλα στο μνήμα του αφεντικού του (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-08-29 12:57:00

Συγκινητική ιστορία: Ο Χάτσικο των Ιωαννίνων - Ζει στο νεκροταφείο, δίπλα στο μνήμα του αφεντικού του (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική ιστορία: Ο Χάτσικο των Ιωαννίνων - Ζει στο νεκροταφείο, δίπλα στο μνήμα του αφεντικού του (ΦΩΤΟ)

Γι' αυτό είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το epirus-tv-news.gr μια γυναίκα που βρέθηκε στον χώρο του κοιμητηρίου των Ιωαννίνων είδε κάτι που της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον. Ενα μικρόσωμο και εμφανώς ταλαιπωρημένο σκυλάκι που καθότανε ανάμεσα στα μνήματα .

Η κ. Αλεξάνδρα αφού ρώτησε, έμαθε πως ο σκύλος έμενε στο νεκροταφείο από τότε που πέθανε η κηδεμόνας του περιμένοντας να γυρίσει κοντά του. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το ζώο μαζί της για να το ταΐσει και να το φροντίσει τις λίγες μέρες που επρόκειτο να καθίσει στο χωριό της. Ωστόσο, παρά τη φροντίδα που δέχθηκε από εκείνη, ο σκύλος έφυγε από το σπίτι της για να επιστρέψει και πάλι στο νεκροταφείο, μη μπορώντας να αποχωριστεί το αφεντικό του.

Για την συγκινητική αυτή ιστορία ενημερώθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων, και με σχετική τους ανάρτηση στο facebook απευθύνουν έκκληση στους φιλόζωους να κοινοποιήσουν την ιστορία του συμπαθέστατου σκύλου, για να φύγει από το χώρο που ζει όσο γίνεται πιο σύντομα και να βρει τη νέα του οικογένεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags