Facebook Pixel Το πιστεύει με χίλια ο Μάνταλος! «Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους»
| 2017-09-18 00:17:00

Το πιστεύει με χίλια ο Μάνταλος! «Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους»

Το πιστεύει με χίλια ο Μάνταλος!  «Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους»

Στη σημασία της νίκης επί της Λαμίας στάθηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του ο Πέτρος Μάνταλος:


«Νομίζω ότι η Λαμία είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Το αποδεικνύει το σκορ ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο και στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βρίσκαμε μπροστά μας μια πολυπρόσωπη άμυνα και στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να την σπάσεις. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και τελικά δικαιωθήκαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε τόσο πολύ».

Πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστείτε και τη νίκη στη Ριέκα και την προσπάθεια;

«Μετά από ένα θετικό και καλό αποτέλεσμα είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα ματς που πολλοί μπορεί να το θεωρούν εύκολο. Όμως δεν ήταν καθόλου εύκολο και το διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι δεν είχαμε καλό ρυθμό, η Λαμία ήταν δύσκολη και απειληθήκαμε σε κάποια σημεία. Το δεύτερο ημίχρονο όμως μας ανήκει και βάλαμε ένα γκολ που το δικαιούμασταν».

Τέτοια ματς παραδοσιακά δίνουν τίτλους. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά η ΑΕΚ είναι πρώτη και παίζει με τον Ολυμπιακό και μπορεί να ανεβάσει τη διαφορά.

«Πριν ξεκινήσει η σεζόν λέγαμε ότι θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σου δώσουν τίτλο, παρά τα ντέρμπι».

Θα μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει βαθμούς στα εκτός έδρας και να μην παρουσιαστεί όπως πέρυσι;

«Αυτά ακριβώς τα παιχνίδια μας κράτησαν μακριά από την κορυφή. Η ομάδα δυσκολευόταν να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έστω και έτσι, δεν με πειράζει, έστω και με μισό ή 1-0 η ομάδα να κερδίζει, ειδικά με ένα τέτοιο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε αυτόν το μήνα. Μου αρκεί η ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags