Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος Σουπερλιγκάτος προπονητής!
| 2017-09-23 20:10:00

Τέλος Σουπερλιγκάτος προπονητής!

Sportdog Team
Τέλος Σουπερλιγκάτος προπονητής!

Πριν από λίγο συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασία τους.

Παρελθόν αποτελεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Άκης Μάντζιος, μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Πλατανιά.

Παρότι ο νεαρός κόουτς ανέβασε πέρυσι την ομάδα τραίνο στην Σούπερ Λιγκ, οι εμφανίσεις του Απόλλωνα μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν δεν πείθουν, ενώ η ομάδα πλέον παραμένει τελευταία στην βαθμολογία με δύο πόντους.

Έτσι λοιπόν, μετά τη νέα «σφαλιάρα» από τον Πλατανιά, ο Μάντζιος συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους!

Ο ίδιος ο Μάντζιος πάντως, στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Πλατανιά και πριν την συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, είχε δηλώσει:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι, υπήρχε πολύ πίεση όλη την εβδομάδα πριν το ματς. Μπήκαμε δυνατά αλλά δυστυχώς στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο αντίπαλος, δεχθήκαμε το γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί, χάθηκε και η ψυχολογία που είχαμε στο ξεκίνημα. Φάνηκε ότι η ομάδα ήταν αγχωμένη. Δυστυχώς τα δοκάρια δεν μπήκαν, τότε θα μιλάγαμε πιθανότατα για διαφορετικό ματς. Η ομάδα έμεινε ξανά από νωρίς με δέκα παίκτες και το έργο ματς έγινε πιο δύσκολο. Ίσως στο τέλος με τον Κονέ να μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Υπάρχει απογοήτευση αλλά η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί για το ματς με Λιβαδειά», ανέφερε αρχικά. 

 
Και μετά του μεταφέρθηκε πως ο Απόλλωνας έχει πετύχει μέχρι στιγμής μόνο ένα γκολ. «Όταν έχουν περάσει πέντε ματς και δεν έχει το εύκολο γκολ, φαίνεται ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Παίξαμε τέσσερα δύσκολα ματς στην αρχή, πήραμε δύο πόντους τους οποίους κανείς δεν περίμενε να τους πάρουμε. Παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα με τον ΠΑΟΚ παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες, ενώ παίξαμε και ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο κομμάτι του εύκολου γκολ, μάλλον... δεν το έχουμε. Έχουμε αρκετές αντιξοότητες και αναποδιές στα παιχνίδια, αυτή τη στιγμή μας πάνε όλα κόντρα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags