Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι ατυχίες, το δίδυμο της συμφοράς και ο Γιόχανσον
| 2017-09-24 09:50:00

Οι ατυχίες, το δίδυμο της συμφοράς και ο Γιόχανσον

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Οι ατυχίες, το δίδυμο της συμφοράς και ο Γιόχανσον

Κι όμως, υπάρχουν εξηγήσεις για τα αγωνιστικά χάλια του Τριφυλλιού.

Μετά από δυο σερί νίκες με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΛ, στις οποίες εμφανίστηκε καλύτερος από ό, τι το προηγούμενο διάστημα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις απογοητευτικές εμφανίσεις χάνοντας με 2-0 από τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, τα προβλήματα των Πρασίνων δεν σταματούν στην ήττα, αφού έχασαν ακόμα ένα βασικό ποδοσφαιριστή λόγω τραυματισμού, ενώ βλέπουν ορισμένους από τους παίκτες στους οποίους στηρίζουν πολλά να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Φυσικά, το χειρότερο νέο της χθεσινής βραδιάς έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Αντρές Τσάβες, ο οποίος υπέστη θλάση, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει για ικανό χρονικό διάστημα. Σε συνδυασμό με το πρόβλημα του Λουτσιάνο, οι επιλογές στην επίθεση λιγοστεύουν για το Τριφύλλι.

Οι μόνοι διαθέσιμοι επιθετικοί για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο προσεχές διάστημα είναι ο Μολίνς με τον Άλτμαν. Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές από το καλοκαίρι και δεν φαίνεται να αποδίδει. Ειδικά χθες, ο Άλτμαν ήταν κάκιστος και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ για ακόμα μια φορά δεν έβγαλε συνεργασίες με τον Μολίνς, ο οποίος είχε αρκετά καλή παρουσία. Εάν οι δυο τους δεν βελτιώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, ο Παναθηναϊκός θα έχει προβλήματα.

Σε αυτά προσθέστε το γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες που είναι εμφανώς εκτός φόρμας. Ο Γιόχανσον εκτέθηκε ξανά απόψε ως δεξιός μπακ (ειδικά στο δεύτερο γκολ), ενώ ο Μουνιέ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και δεν συμμετέχει αρκετά στο παιχνίδι της ομάδας.

Μέχρι και ο «βράχος» Μολέντο έδειξε ότι δεν είναι ακόμα καλά μετά την επιστροφή του και ο Βλαχοδήμος πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή του εδώ και καιρό, μην επιδεικνύοντας τη συνήθη σταθερότητά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags