Facebook Pixel Sportdog.gr | Στήνει παγίδα ο Ουζουνίδης – Έτσι πάει να τη «φέρει» στον Λεμονή και να τον... σκάσει!
| 2017-10-27 14:00:00

Στήνει παγίδα ο Ουζουνίδης – Έτσι πάει να τη «φέρει» στον Λεμονή και να τον... σκάσει!

Sportdog Team
Στήνει παγίδα ο Ουζουνίδης – Έτσι πάει να τη «φέρει» στον Λεμονή και να τον... σκάσει!

Ποιο είναι το... κλειδί του «πράσινου» τεχνικού;

Δεν έμεινε πολύ για το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ήδη οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στους επικρατέστερους που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζει πυρετωδώς την ομάδα του για αυτό το μεγάλο παιχνίδι, ύστερα από το διπλό στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης, που μπορεί να μην συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, όμως τόνωσε την ψυχολογία έτσι όπως επιτεύχθηκε (στις καθυστερήσεις με ανατροπή).

Ο Εβρίτης τεχνικός προσανατολίζεται στο να αρχίσει στην ενδεκάδα τον Ρόμπιν Λουντ, αλλά όχι για λόγους στήριξης, όπως γράφτηκε, αλλά για λόγους τακτικής. 

Βλέποντας την πρόθεση του Ολυμπιακού να πάει συντηρητικά το ματς στην αρχή, ο Ουζουνίδης δεν θέλει να ρισκάρει εξ' αρχής με την συμμετοχή του Άντονι Μουνιέ.

Με αυτό τον τρόπο ποντάρει στο γεγονός πως στην πορεία του αγώνα ο Ολυμπιακός θα χάσει σε ρυθμό και ανάσες και κάπου εκεί θα ρίξει στο παιχνίδι τον ξεκούραστο Γάλλο, που δείχνει πολύ ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια. 

Φυσικά, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς στο μυαλό του το πως θα παρατάξει το "τριφύλλι" ο Έλληνας κόουτς και μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξουν εκπλήξεις, ακόμα και να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Μουνιέ ή κάποιον άλλο που δεν περιμένουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags