Facebook Pixel Σαν σήμερα: Το ντεμπούτο του θρυλικού Ραούλ! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-29 10:30:00

Σαν σήμερα: Το ντεμπούτο του θρυλικού Ραούλ! (BINTEO)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Σαν σήμερα: Το ντεμπούτο του θρυλικού Ραούλ! (BINTEO)

Στις 29/10/1994 ο σπουδαίος σκόρερ άρχισε να γράφει ιστορία με τη Ρεάλ.

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τον τεράστιο Ραούλ Γκονθάλεθ Μπλάνκο, τον δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, τον οποίο έχει καταφέρει να ξεπεράσει μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σπουδαίος Ισπανός στράικερ αποτέλεσε τον παίκτη-σύμβολο των Μαδριλένων ακόμα και στην εποχή των "Γκαλάκτικος" και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του συλλόγου τουλάχιστον... 323 φορές, όσα και τα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του δηλαδή, σε 741 εμφανίσεις (επίδοση ρεκόρ για τη Ρεάλ)!

Η 29η Οκτωβρίου του 1994, λοιπόν, είναι μια από τις πλέον ιστορικές ημερομηνίες για τον μαδριλενικο σύλλογο. Εκείνη τη βραδιά ο τότε προπονητής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, έδωσε την ευκαιρία στον 17χρονο Ραούλ να κάνει ντεμπούτο, ξεκινώντας τον βασικό στο "Ρομαρέδα" κόντρα στη Ρεάλ Σαραγόσα.

Ο μετέπειτα μεγάλος αρχηγός των Μερένχες εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του. Έδωσε ασίστ, παρά την ήττα της ομάδας του με 3-2, την επόμενη εβδομάδα ξεκίνησε και πάλι βασικός σκοράροντας το πρώτο του γκολ κόντρα στην Ατλέτικο και έκτοτε... δεν σταμάτησε να τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα για 21 χρόνια!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags