Facebook Pixel «Το δυνατό μας όπλο η άμυνα»
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-04 00:10:00

«Το δυνατό μας όπλο η άμυνα»

«Το δυνατό μας όπλο η άμυνα»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μιλώντας στη NOVA εν όψει του φιλικού με τη Νιγηρία παραδέχτηκε πως το δυνατό όπλο της Εθνικής και σε αυτή τη διοργάνωση είναι η άμυνα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρέπει να βελτιώσουν και τα άλλα στοιχεία του παιχνιδιού τους.

«Έχουμε έρθει για την προετοιμασία μας εν όψει του Μουντιάλ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχουν Έλληνες εδώ και νομίζω αυτοί περισσότερο γιατί έχουν να δουν την Εθνική ομάδα αρκετά χρόνια. Ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα για να τους ευχαριστήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Για το αν το δυνατό όπλο της Εθνικής είναι η άμυνα: «Πάμε να δούμε κάποια πράγματα. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα η αμυντική μας λειτουργία είναι το δυνατό μας όπλο και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και στα άλλα κομμάτια».

Για το πώς βλέπει ο ίδιος το Μουντιάλ: «Η εμπειρία του προηγούμενου Euro είναι ένα συν για εμένα. Ακόμη είναι νωρίς και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Ο προπονητής θα επιλέξει τι θα γίνει, εμείς θα δουλέψουμε. Ελπίζω ότι δεν μας επηρέασε το jet lag».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags